Boende i Kläppbacken

Våra boenden i Kläppbacken utgörs av friliggande hus. Förutom det generösa utrymmet med 8 eller 12 bäddar, har varje hus en egen utomhusjacuzzi, wifi och replift till Tranantorget. Perfekt som barnvänliga familjeboenden eller för större sällskap som vill bo tillsammans under vistelsen på Kläppen Ski Resort.

  • Pristyp: 13*
  • Storlek (m2): 99-140
  • Antal sovrum: 4-5
  • Antal bäddar: 8-12
  • Avstånd till lift (m): 50-200 (transportlift)

Husen ligger med med skidavstånd till Ski-Street vid tomtgränsen och nära till Domherrens anslutningslift. Alltid nära till backen alltså!

Gott om utrymme

Kläppbackens fristående hus är på generösa 125 m² med 12 bäddar fördelade på fem rum och två plan. De två sovrummen på nedre plan har bekväma dubbelsängar, precis som två av sovrummen på loftet. Det resterande loftet har fyra bäddar genom sina två våningssängar.

Kök och badrum

Köket är fullt utrustat med diskmaskin. I övrigt finns även två TV-apparater och en mysig braskamin. Husen rymmer inte bara två badrum med dusch, utan även bastu och bubbelbad för två personer. Utomhus-jacuzzin finns på altanen. Perfekt återhämtning för möra muskler.

Kläppbacken Övre

Husen i Kläppbacken Övre, utgör en liten uppgradering. Husen har 8 eller 12 bäddar med en lite annan planlösning än övriga boenden i kläppbacken. De har allrum med soffhörna. I vissa fall ett extra badrum och inte minst ett spa-rum med både bubbelpool och bastu.

Givetvis finns motorvärmaruttag, samt barnsängar och barnstolar att tillgå. Avresestädning ingår, oavsett om ni väljer boende i Kläppbacken eller Kläppbacken Övre.

Hjärtligt välkomna till Kläppbacken!


Avvikelser kan förekomma. Se detaljerad beskrivning på din lägenhet/stuga.

Kläppen 360 >>

Kläppen 360

Se Kläppen i ett helt nytt perspektiv. 360 graders bilder med flera utsiktspunkter. Du kan zooma, använda telefonens gyro m.m