Kläppbacken

Kläppbacken erbjuder fjällboende i en modern tappning. Designhusens svarta panel och gula detaljer gör att dessa fjällhus sticker ut ur mängden. Kläppbackens hus rymmer det stora sällskapet som inte vill kompromissa med boendeytan. Med upp till 140 kvm, högt till tak och närhet till allt som anläggningen har att erbjuda kommer ingen i sällskapet känna sig trängd. Dessutom är stugorna utrustade med en egen utomhusjacuzzi och fri WiFi.

  • Storlek (m2): 99-140
  • Antal sovrum: 4-5
  • Antal bäddar: 8-12
  • Avstånd till lift (m): 50-200 (transportlift)

Under vinterhalvåret ligger både skidväg och transportliften Domherren nära till hands. Med dessa kommer du direkt till barnområdet och samlingsplatsen för skidskola. På Tranantorget finner du ett flertal liftar, Hotell Kurbits med reception, butik och restauranger. 

I anslutning till Kläppbacken ligger även en lekplats med fotbollsplan och mål. Om du besöker Kläppen under sommarhalvåret finns alla möjligheter att dra ihop en fotbollsturnering för både stora som små. När vinnaren är korad ligger Kläppens camping med glasskiosk och minigolfbana bara en promenad bort.  

Detaljerad information om stugorna 

Kläppbackens fristående hus är generösa i boendeyta och utrustade med 8 till 12 bäddar fördelade på fyra till fem sovrum. Sovrummen ligger både på entréplan och loftet. Barngrind till trappen finns. Beroende på vem i sällskapet som föredrar vad finns valalternativet dubbelsäng och våningssäng. 
Köket är fullt utrustat med spis, ugn och diskmaskin. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet gör det möjligt för alla att umgås samtidigt. I vardagsrummet finns TV och en värmande braskamin.  
Beroende på vilket hus du väljer finns det två till tre toaletter, dusch, bastu och bubbelbad. Utöver det finns en utomhus-jacuzzin på altanen.  

Avvikelser kan förekomma. Se detaljerad beskrivning på Kläppens onlinebokning>> 

Bra att ha i åtanke  

Via onlinebokningen får du en bra överblick om boendet du är intresserade av uppfyller alla dina krav. Kläppbackens hus är djurfria. WiFi, barnsäng och barnstol ingår i samtliga.   
Om du önskar hyra linneset finns det som tillval i vår onlinebokning. Dessa levereras till boendet innan din ankomst och hämtas upp av vår personal efter din avresa. 

Kläppen 360 >>

Kläppen 360

Se Kläppen i ett helt nytt perspektiv. 360 graders bilder med flera utsiktspunkter. Du kan zooma, använda telefonens gyro m.m