Kläppbacken

Kläppbacken erbjuder fjällboende i en modern tappning. De rymliga husen har en boyta på upp till 140 kvm, högt till tak samt närhet till allt som anläggningen har att erbjuda. Dessutom är stugorna utrustade med en egen utomhusjacuzzi.

  • Storlek (m2): 99-140
  • Antal sovrum: 4-5
  • Antal bäddar: 8-12
  • Avstånd till lift (m): 50-200 (transportlift)

Detaljerad information: Kläppbackens fristående hus är generösa i boendeyta och utrustade med 8 till 12 bäddar fördelade på fyra till fem sovrum. Sovrummen ligger både på entréplan och loftet. Barngrind till trappen finns. Köket är fullt utrustat med spis, ugn och diskmaskin.  I vardagsrummet finns TV och en värmande braskamin. Beroende på vilket hus du väljer finns det två till tre toaletter, dusch, bastu och bubbelbad. Utöver det finns en utomhus-jacuzzin på altanen.  
Avvikelser kan förekomma. Se detaljerad beskrivning på Kläppens onlinebokning>> 

Bra att ha i åtanke: Via onlinebokningen får du en bra överblick om boendet du är intresserade av uppfyller alla dina krav. Kläppbackens hus är djurfria. WiFi, barnsäng och barnstol ingår i samtliga.   
Om du önskar hyra linneset finns det som tillval i vår onlinebokning. Dessa levereras till boendet innan din ankomst och hämtas upp av vår personal efter din avresa. 

Under vinterhalvåret ligger både skidväg och transportliften Domherren nära till hands. Med dessa kommer du direkt till barnområdet och samlingsplatsen för skidskola. På Tranantorget finner du ett flertal liftar, Hotell Kurbits med reception, butik och restauranger.