Gondol Sälen - Sommar

Njut av sommarens stora höjdpunkt när gondolen rulla över Kläppen. Här kan du upplev fjällvärlden från ovan.

Ta dig till toppen av Kläppenberget med Gondol Sälen i sommar

Det är en fantastisk upplevelse som ger dig en otrolig utsikt över fjälltoppar och dal. När du stiger av kan du slå dig ner på Toppstugans mysiga terrass och avnjuta något gott att äta till den storslagna vyn. Väl på plats kan du gå, jogga och cykla Trollsterleden. Upplevelseleden passar perfekt för den äventyrslystna familjen som vill aktivera sig och utforska bergets grottsystem.

Gondol Sälen har rymliga gondolkabiner med plats för både barnvagn och cyklar. Är du rullstolsburen hjälper vi dig gärna för att underlätta påstigningen. Hundar är tillåtna i två av kabinerna. Öppettiderna ser du längre ner på denna sida och biljett köper du enkelt online eller i receptionen på Hotell Kurbits.
Kläppenpasset: Du fri tillgång till mängder av roliga aktiviteter på Kläppen. 
 Läs mer >>

Gondolpass Vuxen Barn/ungdom/pensionär
1 tur & retur 165 SEK 135 SEK
1 dag 225 SEK 185 SEK
2 dagar 430 SEK 245 SEK
4 valfria dagar 810 SEK 650 SEK
6 valfria dagar 1 215 SEK 975 SEK

Vuxen -16år, Barn/Ungdom/pensionär 4-15, 65+, barn under 3 år gratis.

 

Gondol Sälen

21 juni - 10 augusti
Fredag - lördag kl. 10.00-16.00

Läs mer >>

Trollsterleden

Promenera, cykla eller spring den familjevänliga Trollsterleden. Längs leden kommer det vara kluriga frågor på temat djur och natur.
Läs mer >>

Trollsterhusen

Utforska Kläppens grottsystem, Trollsterhusen. Här kan du låta fantasin flöda när du hör de inspelade historierna berättas om trollen.
Besök Toppstugan >>

Toppstugan

Ett måste om du är på Kläppen i sommar. Här serveras fika och lättare luncher till en fantastisk vy över toppar och dal.