Charmig prägel i Sjungarbacken

Det är inte för intet som det charmiga lägenhetsområdet Sjungarbacken snabbt bokas upp under vintersäsongen. Sjungarbacken erbjuder nämligen gångavstånd till pist och Gondol Sälen, elbelysta Älvspåret, receptioner, skidhyra, butiker och flertalet restauranger. Under sommarhalvåret ligger Kläppen Arena och Tranantorget med Hotell Kurbits, butik och aktiviteter på promenadavstånd.

  • Storlek (m2): 44
  • Antal sovrum: 2-3
  • Antal bäddar: 4-6
  • Avstånd till lift (m): 50-250

Tjusningen med Sjungarbackens boenden är att du kan finna allt från en orörd 80-talslägenhet med gedigen inredning i furu, till en totalrenoverad och moderniserad lägenhet med designkök och helkaklad WC/dusch. Vad du än föredrar i ditt fjällboende kan vi garantera att du kommer att hitta det i en av Sjungarbackens lägenheter. 

Detaljerad information om lägenheterna 

Lägenheterna i Sjungarbacken är utrustade med fyra till sex bäddar, fördelade på ett sovrum och ett sovloft. Vardagsrummet ligger vanligtvis två trappsteg nedanför köksavdelningen, vilket skapar en känsla av rymd och öppenhet. Köken är utrustade med diskmaskin, kyl och frysfack. Toalett och dusch ligger på entréplan.  

Samtliga lägenheter har altan eller balkong, samt access till allmän bastu i servicehusen. 

Avvikelser kan förekomma. Se detaljerad beskrivning på Kläppens onlinebokning>> 

Sjungarbacken Plus 

Lägenheterna 1041–1060, 1081–1100 och 1121–1130 tillhör Sjungarbackens pluskoncept. Pluskonceptet innebär att alla som bor i dessa lägenheter har tillgång till utomhus-jacuzzi, bubbelbadkar och bastu, lekrum med klättervägg samt ett spelrum. Om du bor i en Plus-lägenhet bokar du din tid i respektive gårdshus. 

Bra att ha i åtanke 

Via onlinebokningen får du en bra överblick om lägenheten du är intresserad av uppfyller alla dina krav. Exempelvis om det finns WiFi, eller om lägenheten tillåter husdjur.  

Om du vill slippa släpa handdukar och sängkläder kan du hyra linneset. Dessa levereras till boendet innan din ankomst och hämtas upp av vår personal efter din avresa. 

 

Kläppen 360 >>

Kläppen 360

Se Kläppen i ett helt nytt perspektiv. 360 graders bilder med flera utsiktspunkter. Du kan zooma, använda telefonens gyro m.m