Sjungarbacken

Sjungarbackens välplanerade tvåplanslägenheter ligger centralt i anläggningen med gångavstånd till både pist och Gondol Sälen, det elbelysta Älvspåret, receptioner, skidhyra, butiker och restauranger. Bastu finns bokningsbart i separat gårdshus. Lägenheterna i pluskonceptet har dessutom access till utomhusjacuzzi, bubbelbadkar, lek- och spelrum. Under sommarhalvåret ligger Sjungarbacken med promenadavstånd från Kläppen Arena och Tranantorget med Hotell Kurbits, butik och aktiviteter.

  • Storlek (m2): 44
  • Antal sovrum: 2-3
  • Antal bäddar: 4-6
  • Avstånd till lift (m): 50-250

Avstånd till den kommande livsmedelsbutiken: 100-600 meter
Mer information om ICA Kläppen >>

Tjusningen med Sjungarbackens boenden är att du kan finna allt från en orörd 80-talslägenhet med gedigen inredning i furu, till en totalrenoverad och moderniserad lägenhet med designkök och helkaklad WC/dusch. Vad du än föredrar i ditt fjällboende kan vi garantera att du kommer att hitta det i en av Sjungarbackens lägenheter. 

Detaljerad information om lägenheterna 

Lägenheterna i Sjungarbacken är utrustade med fyra till sex bäddar, fördelade på ett sovrum och ett sovloft. Vardagsrummet ligger vanligtvis två trappsteg nedanför köksavdelningen, vilket skapar en känsla av rymd och öppenhet. Köken är utrustade med diskmaskin, kyl och frysfack. Toalett och dusch ligger på entréplan.  
Samtliga lägenheter har altan eller balkong, samt access till allmän bastu i servicehusen. 

Avvikelser kan förekomma. Se detaljerad beskrivning på Kläppens onlinebokning>> 

Sjungarbacken Plus 

Lägenheterna 1041–1060, 1081–1100 och 1121–1130 tillhör Sjungarbackens pluskoncept. Pluskonceptet innebär att alla som bor i dessa lägenheter har tillgång till utomhus-jacuzzi, bubbelbadkar och bastu, lekrum med klättervägg samt ett spelrum. Om du bor i en Plus-lägenhet bokar du din tid i respektive gårdshus. 

Bra att ha i åtanke 

Via onlinebokningen får du en bra överblick om lägenheten du är intresserad av uppfyller alla dina krav. Exempelvis om det finns WiFi, eller om lägenheten tillåter husdjur.  
Om du önskar hyra linneset finns det som tillval i vår onlinebokning. Dessa levereras till boendet innan din ankomst och hämtas upp av vår personal efter din avresa. 

Kläppen 360 >>

Kläppen 360

Se Kläppen i ett helt nytt perspektiv. 360 graders bilder med flera utsiktspunkter. Du kan zooma, använda telefonens gyro m.m