Centralt boende i Sjungarbacken

Sjungarbacken erbjuder centralt belägna boenden på Kläppen. Boenden som passar utmärkt för familjen, kompisgänget eller kollegorna. Här finns fräscha och välplanerade radhuslägenheter i nära anslutning till lift, pist, sportshop och roliga aktiviteter.

  • Pristyp: 3-5
  • Storlek (m2): 44
  • Antal sovrum: 2-3
  • Antal bäddar: 4-7
  • Avstånd till lift (m): 50-250

Lägenheter för alla

De flesta lägenheterna i Sjungarbacken har 6 bäddar som standard. Det finns emellertid alternativ med upp till 12 bäddar. Vissa lägenheter är även djurvänliga. Vilka dessa är framgår i detaljvyn på sidan för onlinebokning.

Lägenheterna håller en god standard med badrum och fullt utrustade kök med diskmaskin, kyl och frys. De har även torkskåp och skidförråd. I servicehuset har ni även tillgång till bastu och tvättstuga. Sovplatserna består av bekväma dubbelsängar och våningssängar.

Sjungarbacken Plus

Genom att boka Sjungarbacken Plus lägenhetsnummer 1041-1060, 1081-1100, 1121-1130)sätter ni lite extra guldkant på er vistelse hos oss på Kläppen Ski Resort. Här får ni tillgång till utomhus-jacuzzi, ett familje-spa med både bubbelbadkar och bastu. För barnen finns dessutom både lekrum med klättervägg och ett game room.

Glöm inte

Kontrollera på onlinebokningssidan att den lägenhet ni är intresserade av att boka uppfyller era önskemål. Oavsett om det rör sig om barnstol, barnsäng, dubbelsängar eller diskmaskin osv. Kom även ihåg att ta med handdukar, sängkläder och toalettartiklar.

Hjärtligt välkomna till Sjungarbacken!

 Avvikelser kan förekomma. Se detaljerad beskrivning på din lägenhet/stuga.

Kläppen 360 >>

Kläppen 360

Se Kläppen i ett helt nytt perspektiv. 360 graders bilder med flera utsiktspunkter. Du kan zooma, använda telefonens gyro m.m