Vinterns alla aktiviteter

Även om skidåkningen står i centrum på Kläppen så kan lite omväxling förnöja. Om fötterna börjar kännas lite trötta i pjäxorna så har vi förslag på andra roliga aktiviteter.

Mer om trollen >>

Trolle & Trolla

Barnens favoriter. Föreställningar, rackartyg och skidåkning tillsammans med Kläppens största personligheter Trolle & Trolla.
Morgonskidåkning >>

Morgonskidåkning

Börja dagen med härlig skid-/ snowboardåkning på nypistad manchester eller i härlig nysnö en stund innan alla andra vaknar.
Snöskovandring >>

Snöskovandring

Med snöskor får du chansen att på ett roligt sätt komma ut i den orörda vita och tysta terrängen. Ett oförglömligt vinterminne för hela familjen.
Skotersafari >>

Häng med på skotersafari i Sälen

En fartfylld aktivitet där hela familjen kan se platser och vyer som inte är möjliga att nå med skidor och bräda på fötterna.
Yinyoga >>

Yinyoga

En rogivande och meditativ yogaform som mjukar upp leder, ligament och bindväv för att undvika exempelvis led- och ryggproblem.
Pulkakväll >>

Pulkakväll

En rolig gratisaktivitet för hela familjen! Efter att barnområdet har stängt kan ni tillsammans åka på snowracer och pulka ner för backen.
Junior park session >>

Junior park session

Hoppsession i juniorparken för alla barn och ungdomar upp till 14 år. Våra parkinstruktörer hjälper till att inspirera och ge tips.
Kläppens skidäventyr >>

Kläppens skidäventyr

Tio spännande uppdrag utplacerade på Kläppenberget. Finn dessa med hjälp av karta och var med i prisutlottningen varje fredag.
Mazda Self Timer >>

Mazda Self Timer

Utmana familj och vänner i vår Mazda Self Timerbana. Tävlingen passar alla skidåkare, stora som små.
Trollecupen >>

Trollcupen

En fartfylld skidtävling för alla barn. I Trollcupen är alla vinnare och får en fin medalj.