Aktiviteter i Sälen

Även om skidåkningen står i centrum på Kläppen så kan lite omväxling förnöja. Om fötterna börjar kännas lite trötta i pjäxorna så har vi förslag på andra roliga aktiviteter.

Om ni vill vila lite från skidåkningen kan vi ge er några uppslag på andra saker att hitta på. Allt från skotersafari och hundspann, till lekfulla aktiviteter för hela familjen. Samtidigt står Trolle & Trolla för massvis av påhitt med barnen i centrum.

Pulkakväll i Barnbacken

En ständigt återkommande höjdpunkt är när Sparvens lift och backe öppnar för att förvandlas till pulkabacke. Vi lånar ut Snowracers och pulkor under kvällen, men har ni egna så får ni gärna ta med dem. Hjälm är givetvis obligatoriskt. Här finns mer information.

För hela familjen

De flesta av våra aktiviteter passar utmärkt för hela familjen. Vad sägs t ex om att susa fram i den orörda fjällmiljön på en skoter eller bakom ett hundspann? Ni kan också utmana familj och vänner i vår Mazda Self Timer-bana.

Barnaktiviteter

Trolle & Trolla ser till att ständigt hitta på roliga aktiviteter med barnen! De anordnar en egen after ski kl 15.15 onsdag till lördag, där stämningen alltid är på topp. Förutom att bjuda på teater och musikalisk underhållning, kan barnen följa med Trolle & Trolla på ett spännande skoteräventyr runt Kläppenberget!

Trollaktiviteter