Skidåkning

Sveriges största familjeägda skidanläggning

Kläppen är Sveriges sjätte största skidanläggning. Hit kommer barnfamiljer för att skida i breda och välpistade alpinbackar med varierad fallhöjd som tillgodoser alla skicklighetsnivåer. Det unika med Kläppenberget är att det finns nedfarter i alla fyra väderstreck samt skog som skyddar mot både vind och kyla.

Läs mer här >>

Bästa pris online!

Ladda SkiPass, boka skidskola, skidhyra och hyrkläder online till anläggningens bästa pris.
SkiPass & längdknapp >>

SkiPass

Via onlinebokningen köper du SkiPass till bästa pris. Ladda du ett befintligt KeyCard så kan du ge dig ut i pist direkt på ankomstdagen.
Mer om längdskidåkning >>

Längdskidåkning

Det finns allt från bra stakspår till kuperade backar. I Kläppen Shop hittar du expertisen på både utrustning och valla för olika temperaturer.
Kläppens pistkarta >>

Pistkartor

Här får du en bra överblick över alla våra 37 pister och 21 liftar. Du får även koll på var du hittar våra snowparks. Vilken blir din favoritpist?
Snowpark >>

Kläppen Snowpark

Kläppen har tre snowparks; Junior Snowpark, Blue Line och Kläppen Snowpark, varav den sistnämnda är Sveriges största.
Snögaranti >>

Sveriges bästa snögaranti

Det perfekta läget gör att vi vågar garantera 16 pister och minst 2 kilometer längdspår från säsongsstart till säsongsslut.
Kläppen idag >>

Dagsaktuell info - Kläppen Idag

På Kläppen idag ser du dagens väder, aktiviteter och lunchmenyer. Vilka backar och liftar som är öppna och våra webbkameror.
Funktionell skidåkning >>

Funktionell skidåkning

Vi är glada och stolta att vi kan erbjuda lektioner, licenstagning och uthyrning av utrustning för utförsåkare med funktionsvariation.
Kläppen Race Arena >>

Kläppen Race Arena

För Kläppen har det alltid vart viktigt att kunna erbjuda bra tränings- och tävlingsmöjligheter för landets barn och ungdomar.
Backläkare >>

Backläkare på Kläppen Ski Resort

Om olyckan skulle vara framme finner du vår backläkarmottagningen på Kläppentorget.