Skidåkning

Sveriges största familjeägda skidanläggning

Kläppen är Sveriges sjätte största skidanläggning. Hit kommer barnfamiljer för att skida i breda och välpistade alpinbackar med varierad fallhöjd som tillgodoser alla skicklighetsnivåer. Det unika med Kläppenberget är att det finns nedfarter i alla fyra väderstreck samt skog som skyddar mot både vind och kyla.

Bästa pris online >>

Bästa pris online!

Få mer tid med familjen. Förboka din vistelse online och få anläggningens bästa priser på Skipass, skidhyra och skidskola.
Skipass & längdknapp >>

Skipass

Här finner du mer information om våra olika Skipass; kombinationskort, FöräldraSkipass och barnSkipass.
Mer om längdskidåkning >>

Längdskidåkning och Spårknapp

Det finns allt från bra stakspår till kuperade backar. I Kläppen Shop hittar du expertisen på både utrustning och valla för olika temperaturer.
Kläppens pistkarta >>

Pistkarta

Här får du en bra överblick över alla våra 37 pister och 21 liftar. Du får även koll på var du hittar våra snowparks. Vilken blir din favoritpist?
Snowpark >>

Snowpark

Kläppen har tre snowparks; Junior Snowpark, Blue Line och Kläppen Snowpark, varav den sistnämnda är Sveriges största.
Funktionell skidåkning >>

Funktionell skidåkning

Vi är glada och stolta att vi kan erbjuda lektioner, licenstagning och uthyrning av utrustning för utförsåkare med funktionsvariation.
Kläppen Race Arena >>

Kläppen Race Arena

För Kläppen har det alltid vart viktigt att kunna erbjuda bra tränings- och tävlingsmöjligheter för landets barn och ungdomar.

Säsongsskipass med kampanjkod

Här bokar du som är stugägare, campare, kommun-, & grannkommuninvånare ditt säsongsskipass med kampanjkod.

Kläppen idag >>

Kläppen idag

På Kläppen idag ser du dagens väder, aktiviteter och lunchmenyer. Vilka backar och liftar som är öppna och våra webbkameror.
Snögaranti >>

Snögaranti

Det perfekta läget gör att vi vågar garantera 14 pister och minst 2 kilometer längdspår från säsongsstart till säsongsslut.