Nationalarena

för freeskiing & snowboard

Kläppen Snowpark är vida känd, även utanför landets gränser och ett tillhåll för parkälskare och den svenska eliten i alla discipliner. Den är byggd av lika delar kunskap och engagemang och har utsetts till Sveriges bästa under nästan ett decennium. Parken är ett tillhåll både för åkare, beundrare, filmare och fotografer. Kläppen Snowpark är utsedd till Nationalarena för Freeskiing och Snowboard.

Gustav byggde den första parken för 15 år sedan, då han själv tillhörde svenska eliten. Än idag byggs den av människor som vet exakt hur snön ska ligga för att hoppen, upplevelsen och utmaningen ska bli optimal. Pistmaskinerna som formar och underhåller alla parker körs
alltid av skickliga parkåkare. De har en inbyggd känsla för hur en riktigt bra snowpark ska utformas.

Events

Parken står under säsongen ofta i centrum för olika events. Här får ni snabbt överblick om vad som händer och när. Under helgen mellan 12-15 mars står vi åter igen som värd för SM i snowboard och freeskiing. Grenar som tävlingarna avgörs i är Slopestyle, Big Air och Halfpipe.

Snögaranti – hur vågar vi?

Det kan verka lite dumdristigt, men vi har oftast tur med vädret. Eller egentligen handlar det nog mer om ett mycket fördelaktigt läge i kombination med riktigt bra snökanoner än ren tur. Så bra att vi vågar lämna snögaranti för 14 pister hela säsongen! Läs mer här.

Öppettider

Juniorparken:
Stängt 
Blue line:

Öppet till kl. 18.00
Stora parken:
Stängt

Sociala medier

Instagram: @klappensnowpark