Om Kläppen

Läs om familjen >>

Familjen Eriksson

Det är vi som skapat Kläppen. Det började 1982 då pappa Per pulsade runt på Kläppenberget i snöskor och stora visioner, som idag är högst verkliga.
Om Kläppen >>

Om Kläppen

Kläppen Ski Resort en privatägd skidanläggning i Sälen. Skidsystemet är uppbyggt kring ett berg med nedfarter i alla väderstreck.
Inspiration >>

Inspiration

Här hittar du inspiration från Kläppen i form av artiklar. Bli inspirerad!
Magasin Kläppen >>

Magasin Kläppen

Vinters nyheter är här i vårt nytrycka magasin. Läs om Hotell Kurbits & Randonnée!
Allt om snön >>

Kläppensnön på djupet

Det finns natursnö, kanonsnö och så klart Kläppensnö. Dagligdags pratar vi ofta om puder, kramsnö och sockrig vårsnö. Kläppensnö bygger på torr kanonsnö.
Resa till Kläppen >>

Resa till Kläppen

Kläppen är beläget i Sälenfjällen i Dalarna. Anväder ni en GPS kan ni slå in "sjungarvägen, Transtrand". Koordinater: N 61° 04° E 013° 20°.

Kläppen Ski Resort är en privatägd skidanläggning i Sälen-området. Skidsystemet är uppbyggt kring ett berg med nedfarter i alla väderstreck. Anläggningen ligger inbäddad i skog vilket skyddar mot vind och gör att snön ligger kvar längre i pisterna. Kläppen bjuder på varierad skidåkning för alla smaker och för både stora och små. Det finns även flera trivsamma längdskidspår på totalt 37 km för den som vill ha lite omväxling på skidåkningen.