Boende på Kläppen i Sälenfjällen

Hos oss på Kläppen hittar ni stugor och lägenheter som låter er få ut det mesta av er vistelse i Sälen. Välj från ett brett utbud av familjevänliga fjällstugor och lägenheter med ski in- & outläge. Bokar ni en lägenhet på Hotell Kurbits under vintersäsongen ingår en generös frukostbuffé och avresestäd. Välkomna till oss!

Allt om stugor och stugbyar >>

Stugor, lägenheter och hotell

Hitta rätt stuga eller lägenhet. På Kläppen finns tio olika boendeområdet, alla med unika stugor och lägenheter. Centralt ligger Hotell Kurbits.
Till Kläppens onlinebokning >>

Boka boende online

Boka din nästa fjällvistelse på Kläppen Ski Resort. Via vår onlinebokning hittar du enkelt det boende som passar din familj bäst.
Bokningsinformation >>

Boknings- och betalningsinformation

Här har vi samlat all information som kan tänkas vara behjälplig vid bokning och betalning av din kommande vintervistelse i Sälen.
Anläggningskartor >>

Kartor över anläggningen

Med hjälp av våra boende- och områdeskartor kan du enkelt lokalisera vilket boendeområde som passar din familj bäst.
Campingen på Kläppen >>

Kläppens camping

Kläppens camping erbjuder drop in-platser med gångavstånd till alpinbacke och belyst längdspår för både skate och klassisk stil.
Läs mer här >>

Erbjudanden

Ta del av alla våra erbjudanden och boka din nästa fjällvistelse hos oss på Kläppen.
Bra att veta >>

Bra att veta

Här hittar du information om våra öppettider, in- och utcheckningstider, status på alpinbackar och längdskidspår samt mycket mer.
Stugägarinformation >>

Stugägarinformation

Samlad information till dig som äger eller som planerar att investera i Kläppen.
Sophantering >>

Sophantering

Genom att tillsammans återvinna minskar vi klimatutsläpp, sparar både på material och energi och skapar en hållbarare fjällvärld.