BOENDE I SÄLEN, BOKA PÅ KLÄPPEN

Hos oss på Kläppen hittar ni boenden som låter er få ut det mesta av Sälen – oavsett om ni väljer att besöka oss på sommar- eller vintertid. Vi erbjuder familjevänliga boenden för alla smaker. Hitta lediga boendealternativ i Sälen hos oss.

Till onlinebokningen >>

Onlinebokning

I Kläppens onlinebokning kan du boka hela din resa. Sök efter hus och lägenheter och boka enkelt.
Hotell Kurbits >>

Lägenhetshotell Kurbits

4-6 bäddslägenheter med självhushåll. Pris från 424 SEK/pers*
Allt om stugor och stugbyar >>

Stugbyar

De flesta stugorna i Kläppen ägs av privatpersoner, det gör att bakom varje stuga finns en varm själ.
Campingen på Kläppen >>

Kläppens camping

Vackert beläget vid Västerdalälven finns denna fina camping.
Anläggningskartor >>

Koll på Kläppen - karta över boenden, stugor med mera

Här kan du enkelt och lätt se var alla hus och mysiga stugor ligger placerade inför din vistelse på Kläppen Ski Resort.
Hyr ut din stuga >>

Hyr ut din stuga genom oss

Har du en stuga eller en lägenhet på Kläppen som du vill hyra ut under de perioder du själva inte nyttjar den? Vi hjälper dig med allt, enkelt och bekvämt.

Välj mellan alternativ som passar era behov och prioriteringar. Om ni vill ha nära till pisten, vandringsleder eller söker något mer naturnära, så finns det perfekta boendet för er. Vi har boenden som kan falla de flesta i smaken. Ni kanske är ute efter något funktionellt och charmigt? Eller ett lite lyxigare alternativ med tillgång till egen jacuzzi eller bastu? 

Hotell, lägenhet eller stugby i fjällen

Prioriterar ni att ha nära till pisten och alla andra aktiviteter vi erbjuder, eller har ni större fokus på ett naturnära lugn? Alla våra boenden har sin egen charm och sina förtjänster. Njut av ett skönt boende i svenska fjällen!

Kläppens camping - en annan typ av boende i Sälen

Vår camping, med sitt idylliska läge vid Västerdalälven, utgör ännu ett boendealternativ. Här bor ni bekvämt och praktiskt med närhet till både service och aktiviteter. Campingen ligger nära vår huvudanläggning så ni aldrig har långt till äventyr – sommar som vinter.

Om Kläppen

Kläppen Ski Resort är en privatägd skidanläggning i Sälen. Skidsystemet är uppbyggt kring ett berg med nedfarter i samtliga väderstreck. Eftersom anläggningen är inbäddad i skog, skyddas den från vind och snön låts ligga kvar länge i pisterna. Kläppen är idealisk för hela familjen eftersom ni här bjuds på varierad skidåkning för både stora och små. Dessutom finns flera trivsamma längdskidspår på sammanlagt 37 km.