Boende på Kläppen i Sälen

Hos oss på Kläppen hittar ni stugor, lägenheter och hotell som låter er få ut det mesta av er vistelse i Sälen. Välj från ett brett utbud av familjevänliga boendealternativ med ski in- & outläge.

Boka hotell i Sälen >>

Hotell Kurbits

Det optimala hotellet i Sälen. På Hotell Kurbits bor du i en fullutrustad lägenhet med Kläppens bästa ski-in ski-out, precis intill Gondol Sälen. Smidigare kan det inte bli!
Se alla stugbyar på Kläppen >>

Stugbyar i Sälen

Hitta den stugby som matchar dina förväntningar allra bäst! På Kläppen har vi ett brett utbud av boendeområden, alla med sitt unika läge i Sälen.
Boka campingplats i Sälen >>

Campingplats i Sälenfjällen

Kläppens Camping erbjuder drop in-platser hela vintern. På campingen bor du med gångavstånd till både skidbacken och längdskidspår.
Mer om våra bokningsvillkor >>

Kläppens allmänna bokningsvillkor

Vi har samlat all den information du behöver inför, under och efter din vistelse på Kläppen Ski Resort.

En bekväm boendevistelse i Sälen

Letar du efter det perfekta boendet under din skidsemester i Sälen? Då är Kläppen den rätta anläggningen för dig!. Kläppens har ett brett utbud av boende, samtliga belägna i vacker fjällmiljö med närhet till både skidbacke, lift och transportlift. 
Med Kläppens anläggningskarta kan du snabbt lokalisera de olika boendeområdena på anläggningen. Har du funderingar gällande din boendebokning hänvisar vi dig till Kläppens boknings- och betalningsinformation. Har du funderingar som rör ankomst, vistelse och avresa hittar du de flesta svar på sidan stuginformation. Om du äger ett boende på Kläppen Ski Resort i Sälen finner du det du behöver veta på sidan stugägarinformation. På den sidan har vi dessutom samlat information för dig som är intresserad av att investera i ett boende på Kläppen Ski Resort i Sälen.

Boende i Sälen med närhet till aktiviteter

Det finns massor av roliga aktiviteter och upplevelser på Kläppen, exempelvis skidåkning, guidad skotersafari och snöskovandring - allt i närheten av ditt boende. Du kan ta en shoppingrunda i butikerna eller unna dig en smakupplevelse på någon av Kläppens restauranger. Vad du än väljer för boende på Kläppen kan du vara säker på att få en minnesvärd och trevlig semester i Sälen. Boka din drömresa till Kläppen redan idag.