Sveriges bästa Snögaranti!

Vädergudarna står på vår sida, så har det nästan alltid varit. Och ihop med vårt perfekta läge och det finfina kanonsystem vi har, kan vi utlova härlig skidåkning från den dag vi öppnar.

Snögaranti: 14 pister och minst 2 km längdspår från säsongsstart den 16 december.

Dessa nedfarter ska vara öppna som minst antal vid öppning fram till stängning: Barnbacken, Harlyckan, Björnidet, Utterleken, Familjebacken, Nedre Älgstråket till stolen dal, Bäverdalen (från toppen), Blue line (snowpark), Minkspåret, Renfållan, Skogsmården, Ekorrsvansen, Illern och Rådjursstigen.

* Garantin gäller om inte ovan angivna pister i Kläppens skidområde, på ankomstdagen för hyresperioden, är öppna för skidåkning och du som gäst väljer att avbeställa din bokning i Kläppen och inte flyttar in i hyresobjektet. Då återbetalar vi som stugförmedlare erlagd stughyra eller erbjuder ombokning till annan period (för dyrare vecka betalas mellanskillnad av kunden). Avbeställning med snögaranti som grund kan göras tidigast två dagar före ankomst, dock senast ankomstdagen. Skidvägar och transportliftar ingår ej i snögarantin. Väljer gäst dock att besöka Kläppen erhåller man 20% rabatt på Skipass oavsett längd.