Hotell Kurbits – idealiskt boende i Sälen - sommar som vinter

Hotell Kurbits är Kläppens nybyggda lägenhetshotell i dalastil för hela familjen som även håller öppet på sommaren. Det är ett boende som kombinerar närhet till pisten med ski in-ski out-läge och bekvämligheterna för er som vill ha det där lilla extra. Under sommarsäsongen 9 juli - 23 augusti bokas hotellet med självhushåll.

Med sitt centrala läge på Tranantorget är Kurbits ett boende mitt i själva hjärtat av Kläppen. Här har ni nära till lifter, pister och service. Hotellets entréplan har, utöver reception, både sportshop och restaurang med tillgång till hiss för smidig och enkel tillgång till lägenheterna på plan 2. Planerar ni att komma hit under sommaren föreslår vi att ni  även kikar in på sidan för våra sommaraktiviteter.

Modernt och funktionellt

Hotell Kurbits erbjuder ett boende som passar alla. Ett utmärkt alternativ för såväl barnfamiljen, kompisgänget eller kollegorna på företagsresa. Med sina 140 bäddar fördelade på 30 rum, finns det lägenheter tillgängliga med 4 eller 6 bäddar. Läs mer om lägenheterna i onlinebokningen >>

Rummen är modernt inredda med ett allrum som har en öppen planlösning. De är utrustade med torkskåp och ett minikök med spishäll ugn och mikro samt en kyl med frysfack. Badrummen är helkaklade med dusch och WC. De större lägenheterna har även en extra toalett.

Frukost och sovplatser

Lägenheterna med sex bäddar är fördelade på 64 m² och tre sovrum. Ett av dessa har en dubbelsäng medan de andra har våningssängar.

När ni bor på Hotell Kurbits ingår även både fri wifi och frukost. Om ni skulle behöva något till de allra minsta, som spjälsäng eller barnstol, är det bara att säga till i receptionen (Gäller ej under sommaren).

 

Shop Kurbits

Bilder Hotell Kurbits