Lägenhetshotell Kurbits – idealiskt boende i Sälen

Vårt exklusiva nybyggda lägenhetshotell i dalastil för hela familjen, Hotell Kurbits med Kläppens bästa Ski in-Ski out och du har nära till pister, liftar och restauranger då det är beläget på Tranantorget, mitt i själva hjärtat av Kläppen. Lägenheter med 4-6 bäddar med möjlighet till självhushåll. Under vintersäsongen ingår alltid sänglinne/handdukar och frukost till alla i sällskapet och vid er avresa tar vi hand om städningen. Ett boende som kombinerar närhet till pisten med ski in-ski out-läge och bekvämligheterna för er som vill ha det där lilla extra.

Med sitt centrala läge på Tranantorget är Kurbits ett boende mitt i själva hjärtat av Kläppen. Här har ni nära till lifter, pister och service. Hotellets entréplan har, utöver reception, både butik och restaurang med tillgång till hiss för smidig och enkel tillgång till lägenheterna på plan 2.

Modernt och funktionellt

Hotell Kurbits erbjuder ett boende som passar alla. Ett utmärkt alternativ för såväl barnfamiljen, kompisgänget eller kollegorna på företagsresa. Med sina 140 bäddar fördelade på 30 rum, finns det lägenheter tillgängliga med 4 eller 6 bäddar. Läs mer om lägenheterna i onlinebokningen >>

Rummen är modernt inredda med ett allrum som har en öppen planlösning. De är utrustade med torkskåp och ett minikök med spishäll ugn och mikro samt en kyl med frysfack. Badrummen är helkaklade med dusch och WC. De större lägenheterna har även en extra toalett.

Frukost och sovplatser


Lägenheterna med sex bäddar är fördelade på 64 m² och tre sovrum. Ett av dessa har en dubbelsäng medan de andra har våningssängar.

När ni bor på Hotell Kurbits ingår även både fri wifi och frukost. Om ni skulle behöva något till de allra minsta, som spjälsäng eller barnstol, är det bara att säga till i receptionen 

Butik Kurbits

Bilder Hotell Kurbits