Om- & avbeställningsskydd

Upptäck fördelarna och känn dig trygg med att boka Kläppens Om- & avbeställningsskydd.

Du köper ditt Om- och avbeställningsskydd i samband med bokningstillfället av ditt boende, du kan inte komplettera din bokning i efterhand. Om - och avbeställningsskyddet har ett pris från 395 SEK. På Kläppen förstår vi vikten av flexibilitet när det gäller din semester. Därför erbjuder vi ett prissvärt Om- och avbeställningsskydd som ger dig en trygghet. Här är några av fördelarna med att välja vårt Om- och avbeställningsskydd.

Ombokning

  • Du kan när som helst omboka din bokning fram till dess att det är 36 dagar kvar till ankomst.
  • Vid ombokning till en dyrare period betalas mellanskillnaden av dig, vid ombokning till ett lägre pris återbetalas mellanskillnaden till dig.
  • Du behöver inte ange någon orsak eller lämna något intyg.
  • Ombokning är ej möjlig när det är 35 eller förre dagar kvar till ankomst.  
  • Ombokning kan endast ske via Kläppens bokning per mail eller telefon.

Avbokning

  • Du kan avboka din bokning fram till 36 dagar före ankomst utan orsak/anledning.
  • Vid avbokning från 35 dagar, fram till dagen innan ankomst, krävs ett giltigt intyg för avbokningen. Du återfår hela summan förutom 500 SEK i avbokningskostnad samt kostnaden för Om- och avbeställningsskyddet. Om du inte har giltigt intyg så behåller vi 100 % av logipriset.
  • Avbokning kan endast ske via Kläppens bokning per mail eller telefon. Du måste du uppge ditt bokningsnummer, avbokningen räknas inte om den görs till någon annan än Kläppens bokning. Vi är skyldiga att bekräfta din avbokning. Vi ansvarar ej för avbokningar när avbokningen sker via extern part. 


Om du inte har köpt ett Om- och avbeställningsskydd

Vad gäller om jag vill avboka? 
Om du avbokar när det är 36 dagar eller mer kvar till ankomst, behåller vi en avbokningskostnad om 500 SEK/ boende. Om du avbokar när det är 35 dagar eller mindre kvar till ankomst behåller vi 100% av logipriset. 

Vad gäller om jag vill omboka? 
Utan Kläppens om- och avbeställningsskydd kan du inte byta boende eller boka om till en annan period. 

Tveka inte att kontakta oss på bokningen via telefon +46(0)280 - 96 200 eller mejl till bokning@klappen.se om du har några frågor eller behöver hjälp med din bokning. Vi finns här för dig och vi vill göra din upplevelse så smidig och bekymmersfri som möjligt.

Läs mer här om våra allmänna bokningsvillkor >>

Bokade tillägg

Tillägg kan avbokas fram till och med dagen före första giltighetsdag. Hit hör alla bokade tillägg till boendet så som avresestädning och sänglinne samt under vintersäsongen skidhyra, skidskola och Skipass. Detta gäller oavsett om du har köpt ett om- och avbeställingsskydd eller inte.