Boende i Gullbrändan

Gullbrändan är ett nybyggt område med lägenhetsboenden, mitt i hjärtat av Kläppen. De ligger i bästa Ski in-Ski out-läge med närhet till både pist och service. Lägenheterna är modernt inredda med hög standard och har en underbar utsikt över backen.

  • Pristyp: 10* & 12*
  • Storlek (m2): 66-87
  • Antal sovrum: 2-4
  • Antal bäddar: 6-10
  • Avstånd till lift (m): Ski in ski out

När vi byggde lägenheterna i Gullbrändan så lät vi oss inspireras av den nordiska fjällmiljön. Detta kombineras med en modern inredning och öppen planlösning. Lägenheterna håller hög standard med kök som är optimalt för självförsörjning där även diskmaskin ingår.

Smakfullt och genomtänkt

Dessa boenden är bokningsbara med mellan 2-8 bäddar vilket gör dem till passande boenden för barnfamiljer, par eller mindre grupper. Utöver sovrummen finns ett allrum med en mysig braskamin och soffgrupp i anslutning till tv:n. I hallen återfinns både torkskåp och skoförråd. Badrummen är helkaklade med dusch, bastu och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

I samband med att ni bokar detta boende ingår avresestädning, så ni slipper fixa med det innan avfärd!

Tänk gärna på

Kontrollera på onlinebokningssidan att lägenheten ni är intresserade av att boka uppfyller alla era önskemål. Exempelvis om det finns barnstol, dubbelsängar eller huruvida avresestädning ingår så finns informationen att finna i detaljvyn. Kom även ihåg att ta med handdukar, sängkläder och toalettartiklar i de fall det behövs.

Hjärtligt välkomna till Kläppen!

Avvikelser kan förekomma. Se detaljerad beskrivning på din lägenhet.

Kläppen 360 >>

Kläppen 360

Se Kläppen i ett helt nytt perspektiv. 360 graders bilder med flera utsiktspunkter. Du kan zooma, använda telefonens gyro m.m