Nordisk fjällyx i Gullbrändan

Önskar du hög standard under din vistelse är Gullbrändan det perfekta boendeområdet för dig. Lägenheterna är personligt och lyxigt inredda med fokus på komfort för den skidande familjen. Med ski in – ski out-läge kan semestern inte bli mer bekväm.

  • Pristyp: 10* & 12*
  • Storlek (m2): 54-87
  • Antal sovrum: 2-4
  • Antal bäddar: 4-10
  • Avstånd till lift (m): Ski in ski out

Området är ett av de nyare boendeområdena på Kläppen. Designen är inspirerad av nordisk fjällmiljö, vilket gör att de mörka träbyggnaderna smälter in naturligt bland de höga granarna och den vita snön. Med lägenheternas stilrena och moderna inredning, stora fönster, braskamin och bastu finns alla möjligheter att göra vistelsen till ett oförglömligt semesterminne.  

Detaljerad information om lägenheterna 

Gullbrändans lägenheter är utrustade med fyra till åtta bäddar, fördelade på två till fyra sovrum. För större sällskap finns lägenheter med extrabäddar. Vardagsrummets öppna planlösning gör det möjligt för alla i sällskapet att slappna av till kvällsunderhållningen på TV:n. Badrummen är helkaklade med dusch, bastu samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Ett flertal av lägenheterna har braskamin, vilket under vintersäsongen kan göra underverk för frusna tår!  
Samtliga boenden i Gullbrändan är paketerade med avresestäd, vilket gör det möjligt för dig att maximera sista skiddagen.  

Avvikelser kan förekomma. Se detaljerad beskrivning på Kläppens onlinebokning>>

Bra att ha i åtanke 

Via onlinebokningen får du en bra överblick om lägenheten du är intresserad av uppfyller alla dina krav. Exempelvis om det finns WiFi, braskamin eller om lägenheten tillåter husdjur.  
Om du önskar hyra linneset finns det som tillval i vår onlinebokning. Dessa levereras till boendet innan din ankomst och hämtas upp av vår personal efter din avresa.  

Kläppen 360 >>

Kläppen 360

Se Kläppen i ett helt nytt perspektiv. 360 graders bilder med flera utsiktspunkter. Du kan zooma, använda telefonens gyro m.m