Gullbrändan

Önskar du hög standard under din vistelse är Gullbrändan det perfekta boendeområdet för dig. Lägenheterna är personligt och lyxigt inredda med fokus på komfort för den skidåkande familjen. Med ski-in ski-out kan semestern inte bli mer bekväm.

  • Storlek (m2): 54-96
  • Antal sovrum: 2-4
  • Antal bäddar: 4-10
  • Avstånd till lift (m): Ski-in ski-out

Avstånd till livsmedelsbutik: 800-1000 meter

Detaljerad information: Gullbrändans lägenheter är utrustade med fyra till åtta bäddar, fördelade på två till fyra sovrum. För större sällskap finns lägenheter med extrabäddar. Vardagsrummet har en öppen planlösning. Badrummen är helkaklade med dusch, bastu samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Ett flertal av lägenheterna har braskamin.  
Samtliga boenden i Gullbrändan är paketerade med avresestäd.  
Avvikelser kan förekomma. Se detaljerad beskrivning på Kläppens onlinebokning>>

Bra att ha i åtanke: Via onlinebokningen får du en bra överblick om lägenheten du är intresserad av uppfyller alla dina krav. Exempelvis om det finns WiFi, braskamin eller om lägenheten tillåter husdjur.  
Om du önskar hyra linneset finns det som tillval i vår onlinebokning. Dessa levereras till boendet innan din ankomst och hämtas upp av vår personal efter din avresa.  

Området Gullbrändan är ett av de nyare boendeområdena på Kläppen. Designen är inspirerad av nordisk fjällmiljö, vilket gör att de mörka träbyggnaderna smälter in naturligt bland de höga granarna och den vita snön. Med lägenheternas stilrena och moderna inredning, stora fönster, braskamin och bastu finns alla möjligheter att göra vistelsen till ett oförglömligt semesterminne.