Gruppaktiviteter och Skidskola

Konferensaktiviteter

En gemensam aktivitet på konferensen blir pricken över i:t. Vi arrangerar en mängd olika aktiviteter. Här har vi valt ut några alternativ på aktiviteter som vi tror passar konferensgruppen. Har du frågor eller vill ha info om fler aktiviteter är du alltid välkommen att höra av dig via mail eller telefon.


Carvingupplevelse
Lär er utnyttja skidans fulla potential där skidorna gör jobbet och ansträngningen är minimal! Många av dagens skidåkare utnyttjar inte skidans fulla potential. På den här upplevelsen tränar vi på tekniken som gör att du kan utnyttja skidan till max och få så rena skär som möjligt Tid: 90 min Pris: 270 kr pr. person (ex moms)

 

Privatlektion
Få de bästa förutsättningarna för en bra skidresa. Oavsett om ni är nybörjare eller om ni åkt skidor tidigare är det bra att få tipsen för en bättre skidupplevelse. Tid: 1-2h

 

Differensslalom
Tävla på lika förutsättningar trots olika skidfärdigheter! Här gäller det att åka två åk på så lika tid som möjligt. Den som har minst differens mellan åken vinner. Vi tävlar i en lätt storslalombana och för att upplevelsen ska bli total, så har vi självklart en speaker och musik på plats. Efter tävlingen får gruppen med sig resultatlistor, och om ni vill håller vi även en prisutdelning i målfållan efter avslutad tävling.

 

Snowracer Grand Prix
Gör er klara för närkontakt i denna actionfyllda upplevelse. Tävlingen avgörs med start i heat där 2-4 personer kör samtidigt. För att höja upplevelsen och stämningen har vi självklart en speaker och musik på plats. Efter tävlingen får gruppen med sig resultatlistor, och om ni vill håller vi även en prisutdelning i målfållan efter avslutad tävling.

 

Offert på förfrågan. Kontakta grupp & konferens 

Skolaktiviteter

En gemensam aktivitet på skolresan blir pricken över i:t. Vi arrangerar en mängd olika aktiviteter. Har du frågor eller vill du ha mer info är du alltid välkommen att höra av dig via mail eller telefon.

Differensslalom
Tävla på lika förutsättningar trots olika skidfärdigheter! Här gäller det att åka två åk på så lika tid som möjligt. Den som har minst differens mellan åken vinner. Vi tävlar i en lätt storslalombana och för att upplevelsen ska bli total, så har vi självklart en speaker och musik på plats. Efter tävlingen får gruppen med sig resultatlistor, och om ni vill håller vi även en prisutdelning i målfållan efter avslutad tävling. Tid: 1h (Ca 20 pers)


Snowracer Grand Prix
Gör er klara för närkontakt i denna actionfyllda upplevelse. Tävlingen avgörs med start i heat där 2-4 personer kör samtidigt. För att höja upplevelsen och stämningen har vi självklart en speaker och musik på plats. Efter tävlingen får gruppen med sig resultatlistor, och om ni vill håller vi även en prisutdelning i målfållan efter avslutad tävling. Tid: 1,5-2h. Passar grupper på 20-30 pers.

Team building mångkamp
En rolig mångkamp med fokus på teambuilding i frisk fjälluft, precis det som behövs för att komma igång och bygga sammanhållning! Vi har satt ihop en blandning av hjärnaktivitet och lätt fysiks aktivitet, alla med fokus på samarbete. Vi startar teambuilding med en rolig lagindelning. Tid: ca 60 min 

Privatlektion
(Park * Snowboard * Alpint - välj mellan nybörjare, fortsättning, avancerad)
Få de bästa förutsättningarna för en bra skolresa. Oavsett om ni är nybörjare eller om ni åkt skidor tidigare är det bra att få tipsen för en bättre skidupplevelse. Tid: 1h. 3-8 pers. per instruktör.

 

Offert på förfrågan. Kontakta grupp & konferens