Örebäcken

  • Pristyp: 15
  • Storlek (m2): 220
  • Antal sovrum: 6
  • Antal bäddar: 14+3
  • Avstånd till lift (m): 10-50 (transportlift)

Exklusiva fjällhus med bra läge och fantastisk utsikt mot Kläppenberget. Huset är byggt i modern skandinavisk design och rymmer 17 bäddar. Storstuga med hemmabiosystem, utgång till uteplats och jacuzzi. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. 3 wc/dusch samt en bastu. 6 sovrum varav 3 med dubbelsängar och 2 med familjesäng plus 1 med familjesäng och våningssäng. Fullt utrustat kök och matplats för 14 personer. Anslutningslift* och längdspår vid tomtgräns. Pristyp 14.”

Entréplan: Storstuga med hemmabiosystem och utgång till uteplats med husets utomhusjacuzzi. Hall med praktisk klädförvaring och direktanslutning till tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Här finns ett av husets tre WC/dusch samt en bastu. Tre sovrum varav två med dubbelsängar och ett med familjesäng (140+80 cm) + en våningssäng. Trappa till övre plan.

Övre plan: Vardagsrum med panoramavy mot Kläppens skidbackar, generös takhöjd samt väl tilltagna fönster som gör rummet ljust och luftigt. Rummet pryds av en braskamin med belyst murstock, som går ända upp till taknocken. Från vardagsrummet tar du dig ut till en härlig balkong i sydvästläge. Välutrustat kök med vinkyl, induktionshäll, rymliga kyl och frysskåp, inbyggd varmluftsugn och micro samt 2 st diskmaskiner. Matbord med 14 sittplatser samt bardisk med tre sittplatser. Tre sovrum varav ett med dubbelsäng och två med familjesängar (140+80 cm). Två WC/dusch.

 Avvikelser kan förekomma. Se detaljerad beskrivning på din lägenhet/stuga.

Kläppen 360 >>

Kläppen 360

Se Kläppen i ett helt nytt perspektiv. 360 graders bilder med flera utsiktspunkter. Du kan zooma, använda telefonens gyro m.m