Örebäcken

I boendeområdet Örebäcken stoltserar Kläppens största stugor. Dessa är byggda med hänsyn till större släktsammankomster och företagsresor med utrymme för både umgänge och aktivitet. Stugorna är smakfullt och modernt inredda med fokus på bekvämlighet. Med det sagt, här finns alla möjligheter att njuta av både fartfyllda aktiviteter och det egna sällskapets gemenskap!

  • Storlek (m2): 113-245
  • Antal sovrum: 4-6
  • Antal bäddar: 10-17
  • Avstånd till lift (m): 10-50 (transportlift)

Inredningen i Örebäckens vackra träbyggnader är av en smakfull skandinavisk design med noggrant utvalda material. Med Örebäckens stugor som utgångspunkt har du nära till både transportlift och längdspår. Med transportliftarna Tjädern och Höken är du på plats i Kläppens gröna nedfarter på bara ett par minuter. 

Detaljerad information om stugorna  

Stugorna i Örebäcken har mellan 10-17 bäddar, fördelade på fyra till sex sovrum. Köken är utrustade med spis, ugn, kyl och frys samt diskmaskin. Husen har två till tre badrum beroende på husets storlek, bastu och braskamin. En del av husen har även utomhus-jacuzzi och fri WiFi. För soliga dagar finns balkong och/eller uteplats. 
Samtliga boenden i Örebäcken är paketerade med avresestäd. 

Avvikelser kan förekomma. Se detaljerad beskrivning på Kläppens onlinebokning>>

Bra att ha i åtanke 

Via onlinebokningen får du en bra överblick om boendet du är intresserade av uppfyller alla dina krav. Exempelvis antal bäddar, om det finns WiFi, eller om boendet tillåter husdjur.  
Om du önskar hyra linneset finns det som tillval i vår onlinebokning. Dessa levereras till boendet innan din ankomst och hämtas upp av vår personal efter din avresa. 

Kläppen 360 >>

Kläppen 360

Se Kläppen i ett helt nytt perspektiv. 360 graders bilder med flera utsiktspunkter. Du kan zooma, använda telefonens gyro m.m