Örebäcken – exklusivt boende i fjällhus

I Örebäcken har vi förmånen att erbjuda exklusiva boenden i fjällhus. De ligger i suveräna lägen på Regnbågsvägen och Rödingsvägen.

  • Pristyp: 15
  • Storlek (m2): 220
  • Antal sovrum: 6
  • Antal bäddar: 14+3
  • Avstånd till lift (m): 10-50 (transportlift)

Husen på Örebäcken lämpar sig utmärkt som både barnvänliga boenden för familjer, eller större grupper på exempelvis konferensresa. Husen har nära till både transportlift och längdspår – flera av dem så nära som vid tomtgränsen.

Rymligt och bekvämt

Husen har mellan 8-17 bäddar. Husen på Rödingsvägen är uppdelade på 14 + 3 bäddar. Samtliga hus präglas av sin inredning med smakfull skandinavisk design och noggrant utvalda material. De har även balkong och/eller uteplats som bjuder på makalösa utsikter.

Faciliteter

Köken är mycket välutrustade med diskmaskin, vinkyl och i vissa fall induktionshäll. Samtliga hus har två eller tre badrum, bastu och braskamin. En del av dem har även utomhus-jacuzzi och de flesta erbjuder fri wifi.

För att göra er vistelse i Örebäcken så avslappnande och bekymmersfri som möjligt ingår även avresestädning.

Tänk gärna på

Kontrollera på onlinebokningssidan att huset ni är intresserade av att boka uppfyller alla era önskemål. Exempelvis: om det finns barnstol, önskat antal dubbelsängar med mera. Informationen finns i detaljvyn. Kom även ihåg att ta med handdukar, sängkläder och toalettartiklar i de fall det behövs.

 

Varmt välkomna till Örebäcken!

 Avvikelser kan förekomma. Se detaljerad beskrivning på din lägenhet/stuga.

Kläppen 360 >>

Kläppen 360

Se Kläppen i ett helt nytt perspektiv. 360 graders bilder med flera utsiktspunkter. Du kan zooma, använda telefonens gyro m.m