Boende i Gusjöbyns tomtområde

I Gusjöbyns tomtområde hittar du flera barnvänliga och charmiga stugor med karaktär. Stugbyn rymmer hela 29 stugor där ni som sällskap kan boka allt mellan 2-10 bäddar. Stugorna har nära till liftarna och gångavstånd till allt annat – något som gör Gusjöbyns tomtområde till ett populärt familjeboende.

  • Pristyp: 2,3,4,5,7,8,10,13*
  • Storlek (m2): 40-158
  • Antal sovrum: 2-5
  • Antal bäddar: 4-17
  • Avstånd till lift (m): 200-400

I Gusjöbyn är stugorna familjära och ingen stuga är den andra lik. Många barnfamiljer föredrar Gusjöbyn, då det är gångavstånd till allt. Stugor finns i olika storlekar med upp till 10 bäddar.

Charmigt och funktionellt

De fräscha och omsorgsfullt underhållna stugorna är byggda på mitten av 70-talet. De är välplanerade och utrustade med allt för att ge er de bästa förutsättningarna för en riktigt härlig fjällsemester. Eftersom det finns stugor som kan bokas med allt mellan 2-10 bäddar så kan de tillgodose även större sällskap och familjer.

Faciliteter

Stugornas köksdelar är utrustade med spishäll, ugn, mikrovågsugn samt kyl och frys. Allt detta i samband med ett köksbord med sittplatser att pusta ut i och fylla på energi efter äventyren i backen.

WC och dusch finns givetvis i stugorna, en del boenden har även egen bastu. En del av stugorna har även braskamin om ni vill maximera mysfaktorn. Samtliga stugor har även torkskåp, tv, skidförråd och uttag till motorvärmare. I vissa fall kan dessa behöva en något längre sladd.

Plats för alla

Några av stugorna är också husdjursvänliga – om ni planerar att ta med någon av era fyrbenta familjemedlemmar. På sidan för onlinebokning framgår tydligt vilka stugor det rör sig om.

Bra att tänka på

Kontrollera på onlinebokningssidan att den stuga ni tänker boka uppfyller de önskemål ni har. Kom även ihåg att ta med handdukar, sängkläder och toalettartiklar.

Varmt välkomna till Kläppen!

 Avvikelser kan förekomma. Se detaljerad beskrivning på din lägenhet/stuga.

Kläppen 360 >>

Kläppen 360

Se Kläppen i ett helt nytt perspektiv. 360 graders bilder med flera utsiktspunkter. Du kan zooma, använda telefonens gyro m.m