Uthyrning

Hyran hittar du i Kläppen Shop på Välkomstcentret. Skidutrustningen kan avbokas fram till dagen före första giltighetsdag.

Skiduthyrning i Kläppen

På grund av de nya rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten kan totalt 23 gäster vistas samtidigt inne i skiduthyrningen. För dig som önskar hyra eller hämta ut förbokad utrustning kan det innebära en väntetid på uppemot två timmar. 

För att undvika trängsel/lång kötid rekommenderar vi er att förboka skidutrustning med tillvalet utkörning.  Läs mer här >>

Förbokning: Få anläggningens bästa hyrpris via vår onlinebokning. Boka din utrustning i förväg för att garantera dig det du önskar. All förbokning skall ske senast 3 dagar innan ankomst. Boka här >>

Digitalt kösystem. Om du är i behov av att besöka Kläppen Shop ber vi dig att ladda ner den digitala kö-appen Q-cloud, samt att vänta på din tur utomhus eller i din bil. Läs mer och ladda ner appen här >>

Tänk på säkerheten! Det finns hjälm, ryggskydd och handledsskydd att hyra. Förboka med utkörning så ser vi till att allt finns på plats i ert boende senast kl. 18.00 på ankomstdagen.

Kläppens skiduthyrning är den nära uthyrningen, om en pjäxa klämmer eller om du vill prova på något annat så löser vi det på plats. Glöm inte att ladda ner den digitala köappen Q-cloud innan ditt besök.

Det går bra att återlämna hyrd utrustning fram till 10.00 dagen efter sista hyrningsdag.

Läs mer här >>

Hyrregler och försäkring

Teckna vår förmånliga hyrförsäkring och slipp onödiga utgifter om olyckan skulle vara framme. Vi har försäkringar för alla åldrar och nivåer.
Läs mer här >>

Bästa pris online!

Ladda SkiPass, boka skidskola, skidhyra och hyrkläder online till anläggningens bästa pris.