Vuxen 15 år-

Att gå i skidskola ger dig en fantastisk möjlighet att utvecklas som skidåkare. Vi hjälper dig med din skidteknik och ger dig många nya upplevelser och minnen. Vårt mål är att individsanpassa undervisningen så att du lär dig så mycket som möjligt. Ta chansen att utveckla din skidåkning tillsammans med oss!

Upplägg: Måndag-torsdag* och fredag-lördag.
Samlingsplats: Tranantorget. I skidområdet finns det samlingsskyltar utmärkta efter typ av lektion du bokat.
*För att en veckokurs ska bli av måndag-torsdag måste det vara minst två anmälda deltagare. Vid en deltagare erbjuder vi två stycken 75 min lektioner måndag och tisdag.

Boka här >>

Level 1 - 75 min

Förkunskapskrav: Nybörjarkurs för dig som vill lära dig grunderna inom skidåkning. Du behöver inte ha några förkunskaper. Vi hjälper dig att bli bekant med din utrustning och tränar på att glida, svänga, bromsa och åka lift. 
Boka här >>

Level 2 - 75 min

Förkunskapskrav: Du kan svänga och bromsa i gröna backar och är redo för, eller har provat blåa backar. Du kan åka knapplift själv.
Boka här >>

Level 3 - 75 min

Förkunskapskrav: Du kan svänga och bromsa i blåa backar och är redo för, eller har provat röda backar. Du kan åka i alla liftar.
Boka här >>

Level 4 - 75 min

Förkunskapskrav: Du gillar utmaningar, kan åka i röda backar och är redo för, eller har provat svarta backar. Du kan åka alla liftar.
Boka här >>