Konferensresan

Dags att planera en äventyrsfylld och underhållande företagsresa tillsammans med kunder eller kollegor? Då har ni kommit rätt! Konferera på Kläppen där ni kan njuta av mysig skidåkning i 4 väderstreck, god mat och roliga aktiviteter. Med en ”Ski in – Ski out” konferenslokal och mysiga liftnära stugor kan ni ta några fina svängar i backen och sedan träffas på konferensen. Anpassa resan efter era önskemål, Vi hjälper dig att skräddarsy egna paket som passar just er! Priset gäller för grupper med minimum 20 personer.

Paketexempel:
sön   tors alt. tors – sön

  • Nybyggd lägenhet med ski in- ski out läge i nya Hotell Kurbits.
    Lägenheterna har nära till pister, liftar och service, då de är belägna på Tranantorget mitt i själva hjärtat av Kläppen.
  • Frukost på Restaurang Halster 
  • Avresestäd ingår, linneset och handdukar är på plats
  • Skipass som gäller 3 alt 4 dagar och för hela anläggningen.
  • Komplett skidutrustning som inkluderar pjäxor, stavar, skidor i 3 alt 4 dagar.
  • Konferenslokal i ”Ski in-Ski out” läge.
  • Kontaktperson innan och under er resa till Kläppen


Kontakta oss för en förfrågan >>

Vi hjälper dig att skräddarsy resan efter era önskemål, välj bland allt från konferens till roliga aktiviteter i eller utanför backen. Det går även bra att förbeställa måltider under vistelsen. För mer information och rådgivning, anmäl ert intresse nedan så hör vi av oss!

Egen buss till Kläppen?

Önskar ni lägga er konferens på vägen hit?
Vi kan genom ett samarbete med Axelsson buss, som har en lång och gedigen erfarenhet när det gäller persontransporter, erbjuda en konferensbuss där ni kan konferera på vägen hit. När ni sedan anländer kan man fokusera på fantastisk skidåkning!
Konferensbussen har 41 sittplatser och kan ta upp till 17 personer i en konferenssittning. Bussen är utrustad med air-condition, toalett, Wi-Fi, DVD-skärmar, med detta kan ni genomföra er konferens.  Vill man boka bara buss till sin konferensresa finns det med, bussarna finns i olika storlekar och utförande och kan köra grupper från 12 personer upp till 80 personer.

Bussen utgår från Mälarregionen, offert på förfrågan.
Bokas via Grupp & konferens på emilia.gudmunds@klappen.se alt. +46280–96207

Aktiviteter & Skidskola >>

Aktiviteter och Skidskola

Kom igång och få de bästa förutsättningarna för en bra start på skidresan och se vad ni kan göra mer för aktiviteter på Kläppen.

Bokningsförfrågan Grupp