Vintercamping

Det är inte för intet som Kläppens säsongscamping är fullbelagd varje vinter. Campingen erbjuder ett generöst servicehus, gångavstånd till både alpinbackar (ca 800m), ett elbelyst längdspår med plats för både klassiskt och skate, samt preparerade skoterleder som tar dig upp på Kläppenberget eller kalfjället.

Campingplats: Samtliga platser har gångavstånd till skidbackarna. Vårt servicehus har en helt nybyggd del med toaletter, duschar och en stor härlig bastu. Platserna är 9 x 12 meter och elen slås på/av av dig som gäst via internet. Vi tillåter förstugor på upp till 10 kvadratmeter.

Reception och matbutik: Reception finner du i Välkomstcentret, på andra sidan riksväg 66. Vid campingens servicehus ligger matbutiken Handlar´n som erbjuder ett enklare basutbud av matvaror och förnödenheter. 

Säsongen 21/22: Säsongscampingen är fullbelagd, men under hela vintersäsongen finns möjlighet att förboka drop in-plats. Efterfrågan är hög så vi rekommenderar starkt att boka i god tid. 
Boka drop in-plats direkt i vår onlinebokning eller ring oss på +46(0)280-96200 för mer information.

Lås och bommar

Du som har bokat har fått din PINkod på mail i början på säsongen. Om du har glömt din personliga PINkod till dörrar och bommar så loggar du in på "MITT KLÄPPEN" där du finner ditt lösenord under campingbokning.

Felanmälningar gällande Kläppens camping görs till Välkomstcentrets reception eller via telefon + 46(0)280-96 200.

Meteranvisningar

Hur stor plats har jag?

Boka drop in-plats

Säkra upp din vintervistelse på Kläppens camping och Ski Resort. Boka drop in-plats redan idag!

Kläppens camping

Kontakt
Bokningen: +46 280-96 200
Epost: bokning@klappen.se
Postadress: Kläppens Camping, 780 67 Sälen

GPS koordinater
N 61° 04" E 013° 20"