Boende Mitt i Pisten

Vårt mest populära boende heter, och återfinns, Mitt i Pisten. Anledningen till det avslöjas i namnet. Här finns flera parhus i ett lugnt beläget område. Väljer ni att boka boende här får ni nära till både längdspår och transportliften Domherren.

  • Pristyp: 9-12
  • Storlek (m2): 77-82
  • Antal sovrum: 2 + sovloft
  • Antal bäddar: 8-10
  • Avstånd till lift (m): 50-200 (transportlift)

De mysiga parhusen Mitt i Pisten rymmer fler än en familj och passar även för företagsresan, skolgruppen eller kompisgänget. Gemensamt för samtliga hus är att de har bastu, braskamin och solaltan – vilket ger goda förutsättningar för en riktigt trevlig fjällsemester.

Trevliga parhus

Husen går att boka för mellan 1-10 bäddar och håller en god standard. Utöver sovrummen har husen även allrum, badrum och fullt utrustade kök med diskmaskin, kyl och frys. De har även torkskåp och skidförråd. En del av husen har även wifi, utomhus-jacuzzi och avresestädning. På sidan för onlinebokning framgår det vilka hus detta gäller i respektive boendes detaljvy.

Tänk gärna på

Kontrollera på onlinebokningssidan att det hus ni är intresserade av att boka uppfyller era önskemål. Exempelvis om det finns barnstol, dubbelsängar eller huruvida avresestädning ingår så finns informationen att finna i detaljvyn. Kom även ihåg att ta med handdukar, sängkläder och toalettartiklar i de fall det behövs.

Hjärtligt välkomna till Kläppen!

Avvikelser kan förekomma. Se detaljerad beskrivning på din lägenhet/stuga.

 

Kläppen 360 >>

Kläppen 360

Se Kläppen i ett helt nytt perspektiv. 360 graders bilder med flera utsiktspunkter. Du kan zooma, använda telefonens gyro m.m