Mitt i pisten

Ett av Kläppens populäraste familjeområde ligger i höjd med toppen av barnområdet. Med transportliften Höken tar du dig direkt ut i Kläppens gröna nedfarter. Väljer du en av skidvägarna är du på plats i barnområdet inom ett par minuter. Förutom snabb access till barnområdet är stugorna rymliga med öppen planlösning och sovloft, perfekt för den stora familjen.

  • Storlek (m2): 77-82
  • Antal sovrum: 2 + sovloft
  • Antal bäddar: 8-10
  • Avstånd till lift (m): 50-200 (transportlift)

Detaljerad information: Parhusen i Mitt i pisten är utrustade med åtta till tio bäddar, fördelade på två sovrum och ett sovloft. För större sällskap finns stugor med extrabäddar. Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning, vilket gör det möjligt för hela sällskapet att umgås utan att kompromissa med ytan. I köket finns diskmaskin, kyl och frys. Beroende på stuga finns det tillgång till en till två toaletter, en till två duschar och en bastu. En del av husen har även fri WiFi, utomhus-jacuzzi och paketerad avresestädning. 
Avvikelser kan förekomma. Se detaljerad beskrivning på Kläppens onlinebokning>> 

Bra att ha i åtanke: Via onlinebokningen får du en bra överblick om boendet du är intresserade av uppfyller alla dina krav. Exempelvis om det finns WiFi, braskamin eller om det är tillåtet med husdjur.
Om du önskar hyra linneset finns det som tillval i vår onlinebokning. Dessa levereras till boendet innan din ankomst och hämtas upp av vår personal efter din avresa. 

Boendeområdet Mitt i pisten har funnits sedan slutet av 90-talet och har sedan dess varit ett av Kläppens mest efterfrågade stugområden. Varje stuga är unik i både färgsättning och möblemang. Önskar du ta med husdjuret på semestern finns ett flertal djurtillåtna stugor i området - men se till att vara ute i god tid!