Längdskidskolan

Vi hjälper dig som är nybörjare och vill ha grundläggande tips för att hitta balans och få stadigare skidor, till dig som är erfaren och vill finslipa tekniken för att göra åkningen mer effektiv och rolig. Lektioner finns för både skate och klassiskt stil. Lektionerna genomförs på Älvspåret, som ligger vid Välkomstcentret. I anslutning till spåret har vi också en teknikarena så att vi kan optimera lektionen ytterligare.

Privatlektion
Våra privatlektioner är på 75 minuter där man som deltagare får en genomgång helt baserad på sin egen nivå där det i första hand är fokus på den som vill höja sin nivå ett steg gällande tekniken. Lektionen anpassas helt utifrån deltagarens förutsättningar och även till viss del egna önskemål.
Vi rekommenderar privatlektionerna till den som vill höja sin nivå men det fungerar självklart också om man är nybörjare. Vi erbjuder privatlektioner i både skate och klassisk stil.


Grupplektion
Vi vet av erfarenhet att dom flesta utvecklas bäst i grupp när man får se andra likasinnade samt när man har en instruktör med tydligt fokus. Grupplektionen riktar sig till nybörjaren som vill lära sig grunderna inom längdskidor. Fokus kommer ligga på balans och tyngdöverföring och att helt enkelt bli trygg på skidorna. Detta är den perfekta lektionen för den som vill komma igång med längdskidor.

BOKA: 
Lektionen bokas senast kl.14.00 dagen innan på klappen.se,
telefon 0280-96 200 eller i receptionen på Hotell Kurbits.

Samlingsplats: Längdcentret vid Välkomstcentret.