PRIVATERBJUDANDE

Bokar du 3 eller fler privatlektioner till samma person/personer får du rabatt.

3 lektioner ger 10 % rabatt
4 lektioner ger 15 % rabatt
5 lektioner eller fler ger 20 % rabatt

Längdskidskola

Längdskidskolan i Kläppen drivs av företaget Cykel & Längd med Fredrik Heikki i spetsen. Cykel & Längd är ett specialistföretag inom cykel och längdskidor som bl.a. jobbar med kurser och läger inom längdskidåkning.

Vi hjälper dig som är nybörjare och vill ha grundläggande tips för att hitta balans och få stadigare skidor, till dig som är erfaren och vill finslipa tekniken för att göra åkningen mer effektiv och rolig. Lektioner finns för både skate och klassiskt stil. Lektionerna genomförs på Älvspåret, som ligger vid Kläppentorget. 

Privatlektion
Våra privatlektioner är på 75 minuter där man som deltagare får en genomgång helt baserad på sin egen nivå där det i första hand är fokus på den som vill höja sin nivå ett steg gällande tekniken. Lektionen anpassas helt utifrån deltagarens förutsättningar och även till viss del egna önskemål.
Vi rekommenderar privatlektionerna till den som vill höja sin nivå men det fungerar självklart också om man är nybörjare. Vi erbjuder privatlektioner i både skate och klassisk stil.

Läs mer om Fredrik här >>

Fredrik Heikki

Fredrik har jobbat inom längdindustrin i över 20 år som ledare och tränare inom bland annat Norrbottens Skidförbund och Sälens IF.
Läs mer om Stefan här >>

Stefan Eriksson

Stefan har hjälpt många Vasaloppsåkare med teknik och valla. Han är tränare på Trysils Skidgymnasium och inom Sälens IF.

PRIVATLEKTION
Dag:
Måndag, tisdag, fredag och lördag
Tid: 08.30–09.45, 10.00–11.15, 11.30–12.45
Längd: 75 min
Samlingsplats: Spårcentralen vid Älvspåret

Pris: 
1 person 995 SEK
2 person 695 SEK/person
3 personer 595 SEK/ person 
4–7 personer 495 SEK/person

Skicka in en bokningsförfrågan: Boka privatlektion >>
En bokningsförfrågan bekräftas alltid med bokningsbekräftelse per mail. Har du inte mottagit en bekräftelse inom en/ett par dagar ber vi dig kontakta Kläppens skidskola per mail alt. tel. Lektionerna är i mån om plats. Vi rekommenderar att vara ute i god tid för att få den dag/tid du önskar.


Kontaktuppgifter till Kläppens skidskola:
Telefon: +46(0)280-96 200 
E-mail: skidskolan@klappen.se