Grupp & Konferensaktiviteter

Oavsett om du planerar en konferens, teambuilding eller ett företagsevent, så har vi de perfekta vinteraktiviteterna för dig. Vi hjälper er att skräddarsy och skapa minnesvärda fjällupplevelser hos oss

Brännboll på snö
Dela upp gruppen i två och utmana varandra i en klassisk brännbollsmatch – fast på snö! För att upplevelsen ska bli total har vi självklart domare, musik och en speaker på plats.
Tid: Ca 1,5 timme
Pris: 1 900 SEK (obegränsat antal deltagare)
Isskulptering

Att skulptera i is är en fantastisk upplevelse och ett spännande sätt att tillsammans med kollegorna eller kompisgänget, få utlopp för den ibland oväntat kreativa ådran som gömmer sig i oss alla. Detta är en gruppaktivitet som kan genomföras året om och som inte kräver några förkunskaper. Alla kan vara med oavsett ålder eller fysisk förmåga. Gruppen delas in i mindre grupper där alla får var sitt isblock och en låda med verktyg att skulptera med. Som avslutning presenterar man sitt verk och en vinnare utses.
Tid: 1,5-2 timmar (minimum 15 personer)
Pris: 560 SEK / person

Skidskytte event

Prova på skidskytte med vår duktiga samarbetspartner. Här får du känna dig som elitidrottare för en stund och visa dina skills både som längdåkare och skytt. Här utlovas skrattgaranti och med speaker på plats blir aktiviteten fulländad.
Tid: Ca 2 timmar
Pris: 450 SEK / person (vid minst 40 personer)

Snowracer grand prix
Gör er klara för närkontakt i denna actionfyllda upplevelse på snowracer. Tävlingen avgörs med start i heat där 2-4 personer kör samtidigt ned för en av våra pister. Upp i backen tar man sig med hjälp av lift. För att höja stämningen finns självklart en speaker och musik på plats. Efter avslutad tävling hålls en prisutdelning med fina priser till vinnarna.
Tid: Ca 1,5-2 timmar (Med start tidigast 18:00)
Pris: 7 120 SEK (Vid fler än 20 personer tillkommer 320 SEK / person)

Skidquiz på Kläppenberget
Utmana varandra i en digital frågesport som tar plats runt om i hela anläggningen. Frågorna anpassas efter era önskemål, till exempel vinklat utifrån ert företag/grupp eller interna komiska situationer. Det enda som behövs är skidutrustning och en telefon. Efter skidquizet ordnar vi med en prisutdelning.
Tid: Ni avgör själva hur lång tid deltagarna har på sig att slutföra quizet.
Pris: 2 820 SEK (obegränsat antal deltagare)

Snöskovandring
Det är få saker som är så rogivande för själen som att vandra i naturen. Med snöskor får du chansen att på ett underbart och roligt sätt komma ut i den orörda, vita och tysta terrängen. Tillsammans med er guide beger ni er ut i ett gnistrande vinterlandskap för att utforska skogen och djurlivet på Kläppenberget. Under den första delen av säsongen använder vi pannlampor och månen som ljuskälla.
Tid: 2 timmar
Pris: 225 SEK

Parktävling i JR Snowpark
En parktävling i sessionformat som passar alla, oavsett nivå. Vem har utvecklats mest? Vem gör det mest stilrena hoppet eller snyggast grab? Vi anpassar tävlingen efter era önskemål och har självklart en domare, speaker och musik på plats samt priser till prisutdelningen.
Tid: 1 timme
Pris: 5 500 SEK (Vid fler än 20 personer tillkommer 250 SEK per person)

 

Differensslalom
Tävla på lika förutsättningar trots olika skidfärdigheter! Här gäller det att åka två åk på så lika tid som möjligt. Den som har minst differens mellan åken, vinner. Vi tävlar i en lätt slalombana och har självklart domare, speaker och musik på plats. Utöver resultatlistor så håller vi i en prisutdelning med fina priser efter avslutad tävling.
Tid: 1,5-2 timmar
Pris: 6 495 SEK (Vid fler än 20 personer tillkommer 295 SEK per person)

 


Tveka inte att kontakta oss för att skräddarsy er vistelse
Grupp- & konferensbokning +46(0)280-96260 eller grupp@klappen.se