Naturnära boende i Horrmundberget

Om du önskar komma bort från det höga tempot kring alpinbackarna är Horrmundberget det rätta området för dig. Här kan du koppla bort vardagstressen och njuta av skogens stilla lugn. Horrmundberget har med åren vuxit fram till att bli ett riktigt mysigt och personligt boendeområde på Kläppen. Här ligger stugorna med generösa avstånd från varandra, med närhet till både transportlift och längdspår.

  • Pristyp: 2-5, 7-10
  • Storlek (m2): 38-100
  • Antal sovrum: 2-4
  • Antal bäddar: 4-10
  • Avstånd till lift (m): 50-2000

Stugorna i området Horrmundberget skiljer sig väldigt mycket från varandra. Beroende på vad du är ute efter finns det både små och stora fjällstugor, alla med en personlig touch. 

Detaljerad information om stugorna 

Stugorna i Horrmundberget har allt från fyra till tio bäddar, fördelade på två till fyra sovrum. Samtliga stugor har ett fullt utrustat kök med spis, ugn och kylskåp. WC och dusch finns i alla stugor, och ett flertal boenden har även egen bastu, braskamin och fri WiFi.  

Filtrera sökningen och se detaljerad beskrivning på Kläppens onlinebokning>> 

Bra att ha i åtanke 

Via onlinebokningen får du en bra överblick om stugan du är intresserad av uppfyller alla dina krav. Exempelvis antal bäddar, om det finns bastu och WiFi, eller om stugan tillåter husdjur.  
Om du önskar hyra linneset finns det som tillval i vår onlinebokning. Dessa levereras till boendet innan din ankomst och hämtas upp av vår personal efter din avresa. 

Kläppen 360 >>

Kläppen 360

Se Kläppen i ett helt nytt perspektiv. 360 graders bilder med flera utsiktspunkter. Du kan zooma, använda telefonens gyro m.m