Boende i Horrmundberget

Är ni ute efter ett lugnt och naturskönt ställe med närhet till Kläppens härliga längdspår? Då är chanserna goda att ni hittar ett passande boende i Horrmundbergets stugområde som passar er. Här finns flera stugor med stor personlighet, som är utmärkta familjeboenden.

  • Pristyp: 2-5, 7-10
  • Storlek (m2): 38-100
  • Antal sovrum: 2-4
  • Antal bäddar: 4-10
  • Avstånd till lift (m): 50-2000

Naturnära och personligt

Boenden i Horrmundbergets tomtområde är privatägda. Just därför är samtliga fullständigt genomsyrade av personlighet och omtanke. Dessa minutiöst välskötta boenden har mellan 4-10 bäddar och utgör perfekta boenden för både familjer och sällskap som vill ha nära till natur och längdskidåkning.

Faciliteter

Eftersom dessa boenden är privata är de väldigt ombonade, men skiljer sig åt i både planlösning och boyta. Utöver fullt utrustade kök och badrum har de fler andra bekvämligheter. Exempelvis har flera av dem både bastu, torkskåp och diskmaskin. Antalet tv-apparater varierar. En del av stugorna är djurvänliga och erbjuder på så vis tillfälle för er att låta era fyrbenta kompisar att följa med.

Att ha i åtanke

Eftersom just dessa boenden skiljer sig mycket åt föreslår vi att ni kikar in på sidan för onlinebokning. Där får ni en detaljöverblick och kan försäkra er om att den stuga ni är intresserade av uppfyller er önskemål. Oavsett om det rör sig om barnstol, barnsäng, dubbelsängar eller diskmaskin osv. Kom även ihåg att ta med handdukar, sängkläder och toalettartiklar.

 

Varmt välkomna till Kläppen!

 Avvikelser kan förekomma. Se detaljerad beskrivning på din lägenhet/stuga.

Kläppen 360 >>

Kläppen 360

Se Kläppen i ett helt nytt perspektiv. 360 graders bilder med flera utsiktspunkter. Du kan zooma, använda telefonens gyro m.m