Kläppens camping

Belägen vid Västerdalälven ligger Kläppens omtyckta vinter- och sommarcamping. Här kan du koppla av, andas frisk fjälluft och njuta av det fridfulla lugnet. Om du önskar höja pulsen finns det en uppsjö av vinter- och sommaraktiviteter för både små som stora - vilket gör Kläppens camping till det ultimata semesterparadiset för hela familjen!

Vintercamping >>

Vintercamping

Med gångavstånd till både alpinbacke och längdspår är Kläppens camping en populär plats att vistas på. Boka din drop in-plats redan i dag.
Sommarcamping >>

Sommarcamping

Njut av det stilla lugnet vid Västerdalälven i Sälenfjällen. Hos oss kan du boka både säsongs- och drop in-plats till sommaren.

Servicehus på Kläppens camping 
Centralt på campingen finner du Kläppens servicehus. Utöver köksavdelning, matrum och matsal finns flera trevliga gemensamma utrymmen såsom tv- och pingisrum. I mittendelen av servicehuset finner ni den gemensamma bastun med separat dusch för dam och herr. 
Samtliga på campingen har tillgång till torkrum och kostnadsfri tvättmaskin och torktumlare. Latrin- och gråvattentömning finner ni i nära anslutning till servicehuset. På den norra delen av campingen finns även ett mindre servicehus med toalett och dusch. 

Avstånd till den kommande livsmedelsbutiken: 400 meter
Mer information om ICA Kläppen >>

In- och utcheckning 
Incheckning kl 12:00 
Utcheckning kl 11:00 
Vid bokning av campingstuga kommer ett inchecknings-sms att skickas när stugan är redo för incheck, senast klockan 16:00.
Utcheckningstiden för stugorna är kl 11:00. Vid bokning av avresestäd skall utcheckning ske senast kl 10:00. 

Kläppens camping

Kontakt
Bokningen: +46 280-96 200
Epost: bokning@klappen.se
Postadress: Kläppens Camping, 780 67 Sälen

GPS koordinater
N 61° 04" E 013° 20"