Kläppens camping

- Ett av Sälens smultronställen. Söker du camping i Sälen? Med sin idylliskt belägna plats vid Västerdalälven är vår fina camping en ypperlig utgångspunkt för er att njuta av fjället. Sommar som vinter.

Här bor ni bekvämt och praktiskt med närhet till både service och aktiviteter. Eftersom campingen ligger i direkt anslutning till vår anläggning har ni aldrig långt till äventyr. Oavsett om in besöker oss på sommaren eller vintern.

Campa i Sälen med nära till allt
Under sommaren har ni nära till allt från bad och kanoter till fina cykelleder. På vintern har ni nära till både backar och längdspår, inklusive vårt 14 km långa elbelysta spår. Vill ni åka skoter finns leder både som går både söder och norrut eller upp på kalfjället. 

Service och bekvämligheter
På campingen finns tillgång till bastu och ett modernt servicehus med allt för att gör livet på fjället lite behagligare. Utöver kök och matrum finns trevliga gemensamma utrymmen med golvvärme för våta pjäxor. I servicehusen finns även tv- och pingisrum för nedvarvning efter alla fjällaktiviteter. På campingen under vinter finns även en butik i form av Handlar'n, så ni enkelt kan förse er med det allra nödvändigaste. 

Vill ni stanna lite längre?
Vi erbjuder även en säsongscamping där platserna som är 9 x 12 meter. Dessa platser har en fördelaktig placering med gångavstånd till skidbackarna. Om ni är nyfikna om möjligheterna av säsongscamping hos oss, så är det bara att höra av sig över mejl eller telefon!

Ankomstanmälan

För att kunna ge dig bästa möjliga service kan du här anmäla din ankomst och avresedatum till oss.

Campingkarta >>

Campingkarta

Campingkartan. Var kan du stå med din vagn och var finns servicehuset? Allting hittar du på kartan.

Kläppens camping

Kontakt
Campingvärd: +46 (0) 280 96 299
Bokningen: +46 (0) 280 96 200
Epost: bokning@klappen.se
Postadress: Kläppens Camping, 780 67 Sälen

GPS koordinater
N 61° 04" E 013° 20"