Kläppens stugby

Om du är ute efter ett lite mindre fjällboende kan vi rekommendera stugorna i Kläppens stugby. Denna stugby är ett mysigt boendeområde där stugorna ligger tätt intill varandra. Här har du nära till nedfarterna, längdspåret och barnområdet.

  • Storlek (m2): 52-55
  • Antal sovrum: 2-3
  • Antal bäddar: 4-8
  • Avstånd till lift (m): 20-200 meter

Detaljerad information: Stugorna i Kläppens stugby har fyra till åtta bäddar, fördelade på två alternativt tre sovrum. Köksdelen är utrustad för självhushåll och har i de flesta fall en diskmaskin. Toalett och dusch, torkskåp och skidförråd finns i alla stugor. Stugorna har även en altan som är perfekt för soliga vinter- och sommardagar! 
Avvikelser kan förekomma. Se detaljerad beskrivning på Kläppens onlinebokning>> 

Bra att ha i åtanke: Via onlinebokningen får du en bra överblick om boendet du är intresserade av uppfyller alla dina krav. Exempelvis antal bäddar, om det finns WiFi, eller om stugan tillåter husdjur.  
Om du önskar hyra linneset finns det som tillval i vår onlinebokning. Dessa levereras till boendet innan din ankomst och hämtas upp av vår personal efter din avresa. 

Stugbys naturnära omgivning har med åren lockat både vinter- och sommargäster. På vinterhalvåret ligger transportliften Domherren nära stugorna, och under sommaren kan du enkelt promenera samma sträcka till Tranantorget där du finner ett flertal aktiviteter, reception och butik.