Boende i Kläppens stugby

Stugorna i Kläppens stugby ligger i ett lugnt område. Med närhet till både pisten och barnområdet på Tranantorget är läget idealiskt för barnfamiljer, kompisgäng eller par som reser tillsammans.

  • Pristyp: 5-8
  • Storlek (m2): 52-55
  • Antal sovrum: 2-3
  • Antal bäddar: 4-8
  • Avstånd till lift (m): 0-200 meter

Genom att välja boende i Kläppens Stugby får du det bästa av båda världar. Stugorna är belägna nära pisten och Tranantorget samtidigt som de ligger parallellt med ett av våra längdspår.

Plats för alla

Stugorna i sig har 4, 6 eller 8 bäddar, fördelade på två eller tre sovrum. Dessutom har stugorna härliga altaner verkligen kommer till sin rätt när solen är framme.Vissa av stugorna är även husdjursvänliga. Kika in på sidan för onlinebokning så ser ni vilka, så era fyrbenta kompisar också kan få logi.

De lika praktiskt som personligt inredda stugorna är utrustade med tv, badrum, skidförråd och torkskåp. Köksdelen har spis, mikrovågsugn, kyl, frys och i de flesta fall även diskmaskin.

Tänk gärna på

Kontrollera på onlinebokningssidan att den stuga ni är intresserade av att boka uppfyller era önskemål. Oavsett om det rör sig om barnstol, barnsäng, dubbelsängar eller diskmaskin osv. Kom även ihåg att ta med handdukar, sängkläder och toalettartiklar.

Varmt välkomna till Kläppen!

Om Kläppen

 

Kläppen Ski Resort en privatägd skidanläggning i Sälen. Skidsystemet är uppbyggt kring ett berg med nedfarter i alla väderstreck. Eftersom anläggningen är inbäddad i skog, skyddas den från vind och snön låts ligga kvar länge i pisterna. Kläppen bjuder på varierad skidåkning för både stora och små. Dessutom finns flera trivsamma längdskidspår på sammanlagt 42 km.

 Avvikelser kan förekomma. Se detaljerad beskrivning på din lägenhet/stuga.

Kläppen 360 >>

Kläppen 360

Se Kläppen i ett helt nytt perspektiv. 360 graders bilder med flera utsiktspunkter. Du kan zooma, använda telefonens gyro m.m