Snöskovandring

Det är få saker som är så rogivande för själen som att vandra i naturen! Med snöskor får du chansen att på ett underbart och roligt sätt komma ut i den orörda vita och tysta terrängen.

Tillsamman med en guide beger ni er ut i ett gnistrande vinterlandskap för att utforska skogen och djurlivet på Kläppenberget. Under den första delen av säsongen använder vi pannlampor och månen som ljuskälla. Vi garanterar dig en oförglömlig upplevelse.

 

Hyr snöskor & pannlampa
För er som vill ta en egen tur på snöskor så erbjuder uthyrning av snöskor och pannlampa. Kom in till oss på uthyrningen på Kläppentorget så hjälper vi er.

Pris: 225 SEK inkl. Guide, snöskor, stavar, pannlampa. Samlingsplats: Tranantorget (vid skidskolans samlingsplats för privatlektioner) Ålder: Rek. ålder från 10 år Anmälan: Via telefon 0280-96 200, alternativ på plats i receptionen på Hotell Kurbits. Ytterligare information: Vandringen tar ca 75min. Kläder efter väder, ordentliga vinterskor. Ta gärna med ryggsäck med vattenflaska i. Vid färre deltagare än 4 personer förbehåller vi oss rätten att ställa in aktiviteten. Boka