TRANAN

Generöst med god mat, mumsig fika och skön samvaro, i avkopplande miljö. På Tranan finns något för alla.

På Tranantorget ligger Tranan Restaurang, Bar och Café. Här serveras hemlagad husmanskost, dagens lunch, ett stort salladsbord och à la carte. Men även härliga frukostmackor, så du står dig fram till lunch. Här kan du även stanna för en varm choklad mellan åken och på eftermiddagen brukar musiken dra igång. Vissa dagar har vi musiktävlingar och ibland gästas vi av live-artister. Några kvällar i veckan dukar vi upp våra populära temabufféer, vad sägs om Grill & Barbeque med massor av tillbehör och såser?

Kvällstid på Tranan
Är det någonting som ständigt efterfrågas på Kläppen så är det vår populära Family Grill & Barbeque. Och det är som det låter.  Olika styckningsdetaljer presenteras från köket tillsammans med härliga såser och goda tillbehör. Och så klart - lämpligt för hela familjen. FG&B serveras flera kvällar i veckan och för att veta när kan du läsa mer på Klappen.se

Afterski på Tranan
De flesta av veckans dagar bjuder vi på livemusik från scen på Tranan.  Olika trubadurer och liveband underhåller från scenen. Redan vid 15.00 höjer vi musiken för afterski och artisterna kliver på runt 16.00. Vill du ha plats så kom i tid.  För hungriga magar har köket komponerat en klassisk afterskimeny  med bl.a.  burgare, fish´n chips och vår underbart goda och stora räkmacka.

Puben på Tranan och FredagsQuiz
Några kvällar i veckan håller puben öppet. Den absolut populäraste dagen är fredag då våra artister leder Tranans populära FredagsQuiz från scenen. På Kläppen idag kan du läsa mer om vilka kvällar du kan besöka Tranans pub.

STÄNGT FÖR SÄSONGEN. VI VÄLKOMNAR ER TILLBAKA I DECEMBER.

CAFÉ

I caféet finns allt från smarriga morgonsmörgåsar till gott eftermiddagsfika med härliga bakverk bland annat från lokala bageriet. Varma och kalla drycker.

DAGENS LUNCH
Goda luncher med flera rätter att välja mellan. Förutom dagens husmanskost finns à la carte och vegetariskt alternativ. Lunchmenyn ser du på Kläppen idag >>

AFTER SKI
Tranan är den naturliga samlingspunkten. Afterski-tid betyder en stunds avkoppling efter skidåkningen. Oftast fullt hus och tätt mellan borden. Alltid skön musik ur högtalarna och flera gånger i veckan får vi under Afterskin besök av liveartister som får huset att gunga.
Unna dig en god fika eller något gott att dricka. Ett tips är att komma i tid!
Live underhållning flera dagar i veckan.

QUIZKVÄLLAR
Fredagar i Puben på Tranan är det musikquiz. Välkommen på en bit mat eller något gott att dricka och var med och tävla. Liveartist från scen håller i quizen. Alla fredagar.


BBQ-KVÄLL
Tranan erbjuder BBQ-kvällar. Grillbuffén är ett populärt och återkommande erbjudande på Tranan och består av varma och kalla tillbehör, flera såser, olika styckningsdetaljer, korvar etc...
Gott så det känns!
Aktuella dagar och tider kan du läsa mer om här ovanför. Boka bord gör du på klappen.se eller direkt i restaurangen.
Telefon +46 280 962 52

PUBEN PÅ TRANAN
Vissa kvällar i veckan håller puben öppet från kl. 18. Läs mer på klappen.se under ”kläppen idag” där du finner dagsaktuell information.
Kontakta Tranan på +46 280 962 52

Vi reserverar oss för eventuella ändringar.
Se Kläppen idag >> för senaste informationen.