TRANAN

Generöst med god mat, mumsig fika och skön samvaro, i avkopplande miljö. På Tranan finns något för alla.

På Tranantorget ligger Tranan Restaurang, Bar och Café. Här serveras hemlagad husmanskost, dagens lunch, ett stort salladsbord och à la carte. Men även härliga frukostmackor, så du står dig fram till lunch. Här kan du även stanna för en varm choklad mellan åken och på eftermiddagen brukar musiken dra igång. Vissa dagar har vi musiktävlingar och ibland gästas vi av live-artister. Några kvällar i veckan dukar vi upp våra populära temabufféer, vad sägs om Grill & Barbeque med massor av tillbehör och såser?

Kvällstid på Tranan
Är det någonting som ständigt efterfrågas på Kläppen så är det vår populära Family Grill & Barbeque. Och det är som det låter.  Olika styckningsdetaljer presenteras från köket tillsammans med härliga såser och goda tillbehör. Och så klart - lämpligt för hela familjen. FG&B serveras flera kvällar i veckan och för att veta när kan du läsa mer på Klappen.se

Afterski på Tranan.
De flesta av veckans dagar bjuder vi på livemusik från scen på Tranan.  Olika trubadurer och liveband underhåller från scenen. Redan vid 15.00 höjer vi musiken för afterski och artisterna kliver på runt 16.00. Vill du ha plats så kom i tid.  För hungriga magar har köket komponerat en klassisk afterskimeny  med bl.a.  burgare, fish´n chips och vår underbart goda och stora räkmacka.


Puben på Tranan och FredagsQuiz
Några kvällar i veckan håller puben öppet. Den absolut populäraste dagen är fredag då våra artister leder Tranans populära FredagsQuiz från scenen. På Kläppen idag kan du läsa mer om vilka kvällar du kan besöka Tranans pub.