Flyg till Kläppen

SCR Kläppen
Flyg till Kläppen

Äntligen kan ni flyga till Sälens flygplats och Kläppen. Helt plötsligt kom vi varandra mycket närmare. Med både internationella och inrikes avgångar, kommer det nu vara både enklare och snabbare att ta sig till oss. Scandinavian Mountain Airport ligger strategiskt mellan Sälen och Trysil. Detta innebär att ni bara har en kort transfer från det att ni landar, till att ni tar första svängen i backen.


BRA flyg flyger till Scandinavian Mountains Airport

Nu kan du boka vinternsflyg på Flygbolaget BRA till Scandinavian Mountains Airport Sälen - Trysil. Resorna bokas på www.flygbra.se

Flygtrafik från Danmark till Sälen

Det danska flygbolaget Alsie Express lanserar en ny flyglinje mellan Sønderborg och Scandinavian Mountains Airport Sälen-Trysil. Flygbolaget ser linjen som en långsiktig del i sitt utbud. Under första året flyger man torsdagar och söndagar mellan vecka 2-8 2022.

Flygbiljetterna är bokningsbara på alsieexpress.dk redan nu.

Transfer till Kläppen

Det smidigaste sättet att ta sig vidare till Kläppen från Scandinavian Mountain Airport är genom att boka transfer med buss. Transferbussen kostar 299 SEK/person och det finns även möjlighet till taxi för upp till 8 personer. Boka Transfer här >>

Givetvis går det fortfarande att ta sig hit på andra sätt också. Här får ni veta mer.

Om Sälens nya flygplats

Den nya flygplatsen ligger på samma mark som den gamla har varit belägen på sen 1970-talets början. Scandinavian Mountain Airport är strategiskt belägen mitt emellan både Sveriges och Norges största alpina områden.