Tranangårdarna

Det kommande boendeområdet Tranangårdarna erbjuder den perfekta kombinationen av närhet och komfort. Lägenheterna kommer stå klara på Tranantorget i december 2022 och erbjuda anläggningens bästa ski in- & ski out läge. Med gondolens mellanstation intill husknuten och med gångavstånd till både reception, restaurang, livsmedelsbutik samt uppsamlingsplats för skidskola kan vistelsen inte bli annat än bekväm.

  • Pristyp: 13
  • Storlek (m2): 79
  • Antal sovrum: 3
  • Antal bäddar: 8 + 1
  • Avstånd till lift (m): 50

Avstånd till den kommande livsmedelsbutiken: 650 meter
Mer information om ICA Kläppen >>

Detaljerad information: Lägenheterna i boendeområdet Tranangårdarna är utrustade med åtta bäddar, fördelade på tre sovrum. De har en öppen planlösning med modern inredning av högsta kvalité för bästa möjliga komfort. Badrummen är helkaklade med dusch, bastu, tvättmaskin och torktumlare. Samtliga boenden i Tranangårdarna är paketerade med avresestäd. 
Se detaljerad planbeskrivning här >>
Avvikelser kan förekomma. Se detaljerad beskrivning på Kläppens onlinebokning>>  

Bra att ha i åtanke: Via onlinebokningen får du en bra överblick om lägenheten du är intresserad av uppfyller alla dina krav. Exempelvis om det finns WiFi, eller om lägenheten tillåter husdjur.  
Om du önskar hyra linneset finns det som tillval i vår onlinebokning. Dessa levereras till boendet innan din ankomst och hämtas upp av vår personal efter din avresa. 

Tranangårdarna är designade att efterlikna det omtyckta lägenhetshotellet Kurbits. Det som särskiljer Tranangårdarna från resterande boendeområden på Kläppen är den generösa boytan och den rymlig planlösning med plats för det större sällskapet.