Nyår på Kläppen

Skida in det nya året på Kläppen Ski Resort i Sälenfjällen. Ta del av köksmästarnas välsmakande kreativa nyårssupéer och buffé, var en del av fackeltåget i Familjebacken och avsluta 2022 med att skåla in det nya året under ett färgsprakande fyrverkeri på Tranantorget!

UPP TILL 20% PÅ TRANANGÅRDARNA

Unikt nyårserbjudande på vårt nybyggda boendeområde Tranangårdarna.  Med kampanjkoden NYÅRSKARAMELLEN får du upp till 20% rabatt* på Tranangårdarnas lägenheter. Boka här >>

*Erbjudandet gäller nya bokningar under perioden 2022-12-29-2023-01-05. Kampanjen kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.


FÖRLÄNG NYÅRSFIRANDET
Lämna julstöket hemma och ta sikte på de vackra fjällvyerna. Nu kan du boka extra skiddagar den 25-29 december.
Pris fr. 3 600 SEK. Boka här >>

Nyårsmat >>

Nyårsupé på Kläppen

Fira in det nya året på Kläppens restauranger. Välj mellan en 4-rätters på Karelius alt. New Year Grill Buffé och på Halster Bar & Bistro.
Nyårskasse >>

Nyårskasse

Boka vår Nyårskasse och fira in det nya året i stugan.

Barnens Nyårsafton med Trolle & Trolla

Barnens egna nyårsfirande tillsammans med Trolle & Trolla. Vi samlas i barnområdet och kl. 18.00 firar vi in det nya trollåret. 

Fackelslalom och nyårsfyrverkerier

Var med och åk fackelslalom nedför Familjebacken. Aktiviteten är gratis och du anmäler dig i receptionen på Hotell Kurbits eller via telefon 0280-96 200. Vi...

10.00 Träffa Trolle & Trolla i Barnområdet
Trolle & Trolla är i Barnområdet. Här får barnen träffa och leka med Trolle & Trolla.

11.30 & 14.00 Trolle & Trolla är hemma i Trollgården
Trolle & Trolla är hemma i Trollgården där de berättar spännande sagor och historier från deras tid på Kläppen. Efter berättelserna får barnen träffa och leka med Trolle & Trolla på deras gård. Plats: Trolle & Trollas gård.

15.15 Trolle & Trollas afterski 
Sjung och dansa loss tillsammans med trollen vid Trolle & Trolla scen i barnområdet.   

17.45-18.15 Barnens Nyårsafton med Trolle & Trolla 
Barnens egna nyårsfirande tillsammans med Trolle & Trolla. Vi samlas i barnområdet och kl. 18.00 firar vi in det nya trollåret. 

23.50-24.00 Fackelslalom och nyårsfyrverkeri
Var med och åk fackelslalom nedför Familjebacken. Aktiviteten är gratis och du anmäler dig i receptionen på Hotell Kurbits eller via telefon +46(0)280-96 200. Vi avslutar fackelslalomet med ett pampigt nyårsfyrverkeri. Bästa åskådarplats är på Tranantorget.