Bordsbokning Halster

Halster Bar & Bistro

På Hotell Kurbits entréplan finner du den moderna och rymliga restaurangen Halster Bar & Bistro. Med restaurangens generösa öppettider kan du avnjuta den välsmakande menyn från tidig morgon till sen kväll, likväl höja pulsen till eftermiddagens AfterSki. Öppet december – april

Varje morgon dukar Halsters frukostvärdar och värdinnor upp en ekologisk och hälsosam ”livsnjutarfrukost” med ett brett utbud av nybakat bröd, mejerier och charkuterier. Vid lunchtid presenterar vi en meny baserad på klassisk husmanskost kompletterad med en liten á la carte, och på eftermiddagen intar dagens liveartister scenen.


Temakvällar 
Ett par kvällar i veckan byter restaurangen ut á la cartemenyn mot någon av våra populära temakvällar. Family Grill & BBQ är en mycket populär kväll där vi serverar en buffé av flera olika styckningsdetaljer, såser, bbq-lax, sallader etc. 


MUSIKQUIZ  
En kväll i veckan avslutar vi med en musikquiz. En lättsam, ibland svår men prestigefylld tävling. Vem vet mest! Dagens artist har satt svårighetsgrad och tema. Ni tävlar i lag och stämningen är hög. 

Öppet december – april

ÖPPETTIDER: 
Under vintersäsongen med start i december.