Bordsbokning Halster

Halster Bar & Bistro - En stund av "Sharing"

Halster Bar & Bistro är nya hjärtat i Kläppen och öppnar redan halv åtta för en rejäl livsnjutarfrukost, till Halster återvänder du med fördel till frukost, lunch och middag. Trevlig bordsservering och rymlig atmosfär. Här kommer det framför allt att bjudas på gott och grillat till hela familjen.

På Halster Bar & Bistro kan man börja dagen men en livsnjutarfrukost och till lunch serveras alltid välllagad dagens rätt samt en á la carte. Kvällstid bjuder köket på en härlig á la carte med inriktning på grillat

Börja dagen med en livsnjutarfrukost med inriktning på hälsosamt och ekologiskt. Här finns allt från nybakat bröd, müsli, charkpålägg, marmelader och småvarmt.
Luncherna på Halster består av vällagad husmanskost och beställs i baren och serveras vid bordet, medan du njuter av vyn och tar del av skidåkningen från insidan. 
Som namnet antyder är grillat specialiteten på á la carte.menyn kvällstid. Men farmför allt är det här en plats att njuta tillsammans och dela, och då inte bara dagens skidupplevelser. Här är sharing en del av konceptet. 
Varför inte starta middagen med att skapa din alldeles egen guacamole eller med husets hemmagjorda chips med löjrom. Till Halster återvänder du med fördel både till frukost, lunch och middag. Trevlig bordsservering, rymlig atmosfär och på eftermiddagen mellan 14.30-16.30 en stunds skön avslutning på skiddagen, med snacks, goda drycker, musik och lättare rätter. 

Dagens info

Halster Bar & Bistro

Dagens Husman lunch & á la carte 11.30-14.30 *Stekt strömming med skirat smör, lingon och potatismos *Böngryta med chili och svamp med kokt potatis (vegansk)

Eftermiddagshängsmeny 14.30-16.30 Halsters burgare, Veganburgare, Fish n chips, BBQribs, Hot wings, Poké bowl, Caesarsallad med räkor, Pommestallrik

Härlig à la carte med inslag från grillen serveras fr. 17.00. Kvällens tema: Fondue Obs! boka bord i tid!

Nya restauranghjärtat i Kläppen! Livsnjutarfrukost 07.30-10.00

Take Away >>

Take Away

Perfekt för den lata hemmakocken! Unna dig mer tid i skidbacken och låt våra duktiga kockar/pizzabagare laga maten till er så hinner ni med några extra sväng...

Halster Bar & Bistro

FRUKOST
Alla dagar 07.30-10.00
Livsnjutarfrukost med hemlagat, säsongsanpassat och närproducerat. Klassisk rejäl buffé med allt från nybakat bröd från vårt eget bageri till müsli och flingor, juicer, charkuterier och småvarmt.

DAGENS LUNCH
Alla dagar 11.30-14.30
På lunchen serveras alltid vällagad dagens rätt samt en liten á la carte.

KVÄLL
onsdag - fredag 17.00-20.00
lördag - söndag 17.00-22.00
Från 16/1
onsdag - söndag 17.00-22.00
mpndag-tisdag stängt
Kvällstid bjuder köket på härlig á la carte med inriktning på grillat; kött, fisk, fågel, korv, grönsaker, frukt och gaoda tillbehör. Vissa dagar kompletteras menyn med fondue och grillbuffé.


Telefonnummer: 0280-96253 (för bordsboking).
Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Se klappen.se/idag >> för aktuell information.

Tips!

  • Boka bord på någon av veckans populära temakvällar som fredagens Family Grill & BBQ eller onsdagens Fondue där grytan puttrar på bordet och du tillagar din oxfilé med allt som hör fondue till.
  • Utmana familjen i Musikquiz varje fredag.
  • Barnen öppen från 11.00 för dig som är sugen på en riktigt god öl.
  • 14.30-16.30 ses vi på Halster för en stunds skön avkoppling efter en härlig skiddag. Det blir goda drycker, snacks, lättare rätter och musik.