Bordsbokning Halster

Halster Bar & Bistro

Halster Bar & Bistro är nya hjärtat i Kläppen och öppnar redan halv åtta för en rejäl livsnjutarfrukost, till Halster återvänder du med fördel till frukost, lunch och middag. Trevlig bordsservering och rymlig atmosfär. Här kommer det framför allt att bjudas på gott och grillat till hela familjen.

På Halster Bar & Bistro kan man börja dagen men en livsnjutarfrukost och till lunch serveras alltid välllagad dagens rätt samt en á la carte. Kvällstid bjuder köket på en härlig á la carte med inriktning på grillat

Börja dagen med en livsnjutarfrukost med inriktning på hälsosamt och ekologiskt. Här finns allt från nybakat bröd, müsli, charkpålägg, marmelader och småvarmt.
Luncherna på Halster består av vällagad husmanskost och beställs i baren och serveras vid bordet, medan du njuter av vyn och tar del av skidåkningen från insidan. 
Som namnet antyder är grillat specialiteten på á la carte.menyn kvällstid. Men farmför allt är det här en plats att njuta tillsammans och dela, och då inte bara dagens skidupplevelser. Här är sharing en del av konceptet. 
Varför inte starta middagen med att skapa din alldeles egen guacamole eller med husets hemmagjorda chips med löjrom. Till Halster återvänder du med fördel både till frukost, lunch och middag. Trevlig bordsservering, rymlig atmosfär och på eftermiddagen mellan 14.30-16.30 en stunds skön avslutning på skiddagen, med snacks, goda drycker, musik och lättare rätter. 

Dagens info

Halster Bar & Bistro - Vi öppnar till vintersäsongen 21/22

FRUKOST
Livsnjutarfrukost med hemlagat, säsongsanpassat och närproducerat. Klassisk rejäl buffé med allt från nybakat bröd från vårt eget bageri till müsli och flingor, juicer, charkuterier och småvarmt.

DAGENS LUNCH
På lunchen serveras alltid vällagad dagens rätt samt en liten á la carte.

KVÄLL
Kvällstid bjuder köket på härlig á la carte med inriktning på grillat; kött, fisk, fågel, korv, grönsaker, frukt och gaoda tillbehör. Vissa dagar kompletteras menyn med fondue och grillbuffé.

Telefonnummer: 0280-96253 (för bordsboking).


För aktuell information under just din vecka kan du följa Kläppen idag på plats. Där uppdaterar vi öppettider samt utbud på restaurangerna dagligen.

Tips!

  • Boka bord på någon av veckans populära temakvällar som fredagens Family Grill & BBQ eller onsdagens Fondue där grytan puttrar på bordet och du tillagar din oxfilé med allt som hör fondue till.
  • Baren är öppen från 11.00 för dig som är sugen på en riktigt god öl.
  • 14.30-16.30 ses vi på Halster för en stunds skön avkoppling efter en härlig skiddag. Det blir goda drycker, snacks, lättare rätter och musik.