Gusjöbyns stugby

Gusjönbyns stugby ligger med gångavstånd till både pisten och gondolen, reception, butik och matbutik. Ingen stuga är den andra lik i Gusjöbyns stugby. Här han du välja och vraka beroende på tycke och smak.

  • Storlek (m2): 40-70
  • Antal sovrum: 2-3
  • Antal bäddar: 4-8
  • Avstånd till lift (m): 500-800

Avstånd till livsmedelsbutik: 300-650 meter

Detaljerad information: Stugor är försedda med fyra till åtta bäddar, fördelade på två till tre sovrum. Köksdelen har spis, mikrovågsugn, kyl, frys och i vissa fall även diskmaskin. I stugorna finns en WC med dusch. Beroende på stuga finns även en bastu. 
De flesta stugor har skidförråd och torkskåp. 
I boendeområdet har du access till en gemensam slogbod med tillhörande grillplats. 
Avvikelser kan förekomma. Se detaljerad beskrivning på Kläppens onlinebokning>> 

Bra att ha i åtanke: Via onlinebokningen får du en bra överblick om boendet du är intresserade av uppfyller alla dina krav. Exempelvis antal bäddar, om det finns WiFi, eller om stugan tillåter husdjur.  
Om du önskar hyra linneset finns det som tillval i vår onlinebokning. Dessa levereras till boendet innan din ankomst och lämnas hämtas av vår personal efter din avresa. 

Ingen stuga är den andra lik i Gusjöbyns stugby. Här han du välja och vraka beroende på tycke och smak. Om du är i behov av att fylla på kylskåpet under vistelsen ligger Ica Kläppen med gångavstånd från boendeområdet.