Boende i Gusjöbyns Stugby

Som en av Kläppens äldsta stugbyar präglas Gusjöbyns Stugby av sin charmiga gemytlighet. Här är det gångavstånd till liftarna samtidigt som ni bjuds på en lugn och fridfullt rogivande inramning.

  • Pristyp: 2-4
  • Storlek (m2): 40-70
  • Antal sovrum: 2-3
  • Antal bäddar: 4-8
  • Avstånd till lift (m): 200-400

Nära till det mesta

Stugorna går att boka med mellan 2-8 bäddar och fungerar ypperligt som barnvänliga familjeboenden. I och med att det är gångavstånd till backarna har ni alltid nära till pisten.

Området ligger även med gångavstånd till Kläppens Camping och livsmedelsbutiken som ligger där. Ett antal av stugorna är även husdjursvänliga. Kika in på sidan för onlinebokning så ser ni vilka, om era fyrbenta kompisar ska med.

Faciliteter

Alla stugor är lika mysigt som praktiskt inredda. De är utrustade med tv, badrum, skidförråd och torkskåp. Köksdelen har spis, mikrovågsugn, kyl, frys och i vissa fall även diskmaskin. Om ni väljer att boka boende i Gusjöbyns Stugby ni även tillgång till en gemensam slogbod med tillhörande grillplats.

Bra att tänka på

Kontrollera på onlinebokningssidan att den stuga ni vill boka uppfyller era önskemål. Oavsett om det rör sig om barnstol, barnsäng, dubbelsängar eller diskmaskin osv. Kom även ihåg att ta med handdukar, sängkläder och toalettartiklar.

 

Hjärtligt välkomna till Kläppen!

 

Kläppen 360 >>

Kläppen 360

Se Kläppen i ett helt nytt perspektiv. 360 graders bilder med flera utsiktspunkter. Du kan zooma, använda telefonens gyro m.m