Personlig prägel i Gusjöbyns stugby

I den gemytliga Gusjöbyns stugby finner du ett flertal stugor med röd panel och vita knutar. Byn byggdes under 80-talet och har sedan dess inhyst många sportintresserade skidfantaster. Gusjönbyns stugby ligger med gångavstånd till både pisten och Gondol Sälen, hyra, reception och matbutik. På sommaren ligger Kläppens camping med minigolfbana, kanotuthyrning och glasskiosk ett par minuter från stugbyn.

  • Pristyp: 2-4
  • Storlek (m2): 40-70
  • Antal sovrum: 2-3
  • Antal bäddar: 4-8
  • Avstånd till lift (m): 500-800

Ingen stuga är den andra lik i Gusjöbyns stugby. Här han du välja och vraka beroende på tycke och smak. Om du är i behov av att fylla på kylskåpet under vistelsen ligger matbutiken Tempo på Kläppens camping, endast fem minuter från boendeområdet. 

Detaljerad information om stugorna 

Stugor är försedda med fyra till åtta bäddar, fördelade på två till tre sovrum. Köksdelen har spis, mikrovågsugn, kyl, frys och i vissa fall även diskmaskin. I stugorna finns en WC med dusch. Beroende på stuga finns även en bastu. 
De flesta stugor har skidförråd och torkskåp. 
I boendeområdet har du access till en gemensam slogbod med tillhörande grillplats. 

Avvikelser kan förekomma. Se detaljerad beskrivning på Kläppens onlinebokning>> 

Bra att ha i åtanke 

Via onlinebokningen får du en bra överblick om boendet du är intresserade av uppfyller alla dina krav. Exempelvis antal bäddar, om det finns WiFi, eller om stugan tillåter husdjur.  
Om du önskar hyra linneset finns det som tillval i vår onlinebokning. Dessa levereras till boendet innan din ankomst och lämnas hämtas av vår personal efter din avresa. 

Kläppen 360 >>

Kläppen 360

Se Kläppen i ett helt nytt perspektiv. 360 graders bilder med flera utsiktspunkter. Du kan zooma, använda telefonens gyro m.m