Värmestuga och grillplatser

SOLGRILLEN
För att komma till Solgrillen tar du Falkens liftar. Solgrillens öppethållande brukar starta i samband med sportloven och de dagar då vädret är som allra bäst. För att veta när Solgrillen håller öppet går du in på Kläppen idag >>. Förutom Solgrillen finns ett område med grillar och grillstuga och vindskydd. Här passar det bra att äta din medhavda matsäck eller grilla.

HALSTER "lilla" utekök 
På torget mellan Hotell Kurbits och Fred´s har vi öppnat Halsters ”lilla”.
Ett utekök som serverar gulasch med bröd och Fish´n chips. Slå dig ner på torget och låt familjen välja mellan utbudet på Fred´s eller Halsters lilla.
Öppet de flesta dagarna 11.00-15.00 men stängt då vädret går mot nederbörd som hindrar köksmaskinerna att vara igång och vi gärna ser att våra gäster får komma in i värmen. Info om öppet finns på Kläppen idag>> 

GRILLPLATSER & GRILLSTUGOR
Vid Barnområdet på Tranantorget finns ett lekområde för barnen och praktiskt nog en grillplats, bara att plocka fram pinnar, korv och marshmallows. Det finns fyra stycken grillstugor i skidområdet och vindskydd längs längdskidspåren.

Medhavd matsäck har sin charm och i värmestugan vid Tranantorget kan du både förvara din packning och samla familjen. Här finns micro och toaletter med skötbord.