Skidskola

BOKA SKIDSKOLA

Boka online >>

PRIVATERBJUDANDE

Bokar du 3 eller fler privatlektioner till samma person/personer får du rabatt.

3 lektioner ger 10 % rabatt
4 lektioner ger 15 % rabatt
5 lektioner eller fler ger 20 % rabatt

BOKA PRIVATLEKTIONER

Läs mer >>

Bli bättre skidåkare i vår skidskola

En lektion med våra duktiga skid- och snowboardinstruktörer gör skillnad, oavsett om du är nybörjare eller vill utveckla din skidåkning. Vi erbjuder lektioner för längd-, snowboard- och utförsåkning. Du kan välja att gå individuellt eller i gruppskidskola. Sedan är du redo för Kläppenberget och Sälens bästa skidåkning.

Mer om privatlektioner >>

Privatlektioner

På en privatlektion ligger fokus på dig och din utveckling och tillsammans med din instruktör.
Mer om längdskidskola >>

Längdskidskolan

Våra skidinstruktörer hjälper dig som är nybörjare men även också dig som är erfaren och verkligen vill finslipa tekniken.
Mer om upplevelser >>

Upplevelser snowboard

Upplev Kläppen när det är som allra bäst och vi lovar dig ett minne för livet!
Mer om upplevelser >>

Upplevelser skidor

I år har vi lagt extra krut på skidupplevelser med bland annat något vi kallar för Vargtjutet, där du lär dig åka opreparerad terräng.
Grupplektion skidor >>

Grupplektion skidor

I vår gruppskidskola utvecklas din skidåkning, samtidigt som du får en utvecklande och rolig upplevelse tillsammans med andra.
Grupplektion snowboard >>

Grupplektion snowboard

Snowboardåkning är för många en livsstil och något man bär med sig livet ut. Vår målsättning är att individsanpassa undervisningen så mycket...

Lektionerna är anpassade från nybörjare till avancerad nivå med skidskola för barn från tre års ålder. Vi erbjuder lektioner för längd-, snowboard- och utförsåkning. Dessutom kan vi bjuda på lite mer unika upplevelser som t ex morgonskidåkning eller spännande utmaningar i offpisten. 

Grupplektioner för alla

Våra grupplektioner är anpassade efter fem olika åldersspann från tre år till vuxen. Inom åldersgrupperna är sedan de, 75 minuter långa lektionerna, anpassade efter fyra olika nivåer. På så vis kan ni utvecklas som skidåkare utifrån vilken nivå ni befinner er på. Från grunderna som behövs för att lära sig åka skidor, till det mer avancerade  

Individuellt utformade privatlektioner

Under privatlektionerna lägger vi fokus på just din personliga utveckling och dina mål. Lektionen utformas helt och hållet efter dina ambitioner. Privatlektionerna anpassas till alla åldrar. De kan täcka allt från nybörjarnivå upp till det mest avancerade inom snowboard och alpin skidåkning. 

Om ni är ute efter något extra

Med våra Upplevelser kan vi erbjuda er något utöver det vanliga. Vad sägs om äventyr i offpisten eller morgonskidåkning i soluppgången, i en orörd nypistad backe? Vi kan också hjälpa er att ta era carving- och park-skills till nya nivåer.

Våra instruktörer

Vår skidskola hjälper er att ta åkningen till nästa nivå. De som gör det möjligt är våra fantastiska instruktörer. På Kläppen har vi ett 40-tal verksamma skid- och snowboardlärare varje säsong. Samtliga har genomgått minst två eller flera certifierade utbildningar via SLAO, Skidförbundet eller Friluftsfrämjandet.

BOKA SKIDSKOLA

Boka online >>

Kontakta Skidskolan:

Oss når du på skidskolan@klappen.se eller på 028096284.