Sommarens nyheter

Vi välkomnar dig till en sommarsäsong med flertalet spännande nyheter. Den här sommaren kommer Gondol Sälen rulla ett par dagar i veckan till den nya Trollsterleden och grottsystemet Trollstergrottorna. På Tranantorget kommer du finna den nya tekniska cykelbanan Junior Bike Park, perfekt insteg för att finslipa teknik och balans.

I sommar kommer du upptäcka ett flertal spännande nyheter på Kläppen. En av de stora nyheterna är den nya Trollsterleden på toppen av berget. Trollsterleden kommer vara en lättåkt och barnvänlig upplevelseled. Via Trollsterleden kommer du även till Trollsterhusen, Kläppenbergets grottsystem. 

På Tranantorget kommer det slingra sig en helt ny cykelbana. Banan kommer heta Junior Bike Park och bli en perfekt instegsport inför de andra cykellederna på berget. 

Läs mer >>

Gondol Sälen Sommar

I sommar kan du ta Gondol Sälen till toppen av Kläppenberget. Det är något alldeles extra att uppleva den grönskande fjällvärlden från ovan.
Läs mer >>

Trollsterleden

Promenera, cykla eller spring den familjevänliga Trollsterleden. Längs leden kommer det vara kluriga frågor på temat djur och natur.
Läs mer >>

Trollsterhusen

Utforska Kläppens grottsystem, Trollsterhusen. Här kan du låta fantasin flöda när du hör de inspelade historierna berättas om trollen.