Höstöppet i Kläppen Snowpark

Nyhet! 

Den 5 oktober slår vi igång liften i Kläppen Snowpark. En unik möjlighet att kombinera din försäsongsträning i Kläppen Snowpark med en railpark på snö och samtidigt kunna träna trix i Kläppen Arena.

KLÄPPEN SNOWPARK

Med hjälp av sparad snö kommer vi öppna delar av Kläppen Snowpark redan torsdag 5 oktober. På railsidan ligger det just nu en enorm snöhög täckt av dukar som innehåller flera tusen kubikmeter med snö från föregående säsong. Denna kommer att schaktas ut och göras om till en railpark med Kläppen Snowpark standard. Exakt hur railparken kommer att se ut vet vi inte för ens vi öppnar. Men målet är att ha tre raillinjer med olika features i olika längder och svårighetsgrader för att kunna erbjuda rolig och bra träningsmöjlighet för svenska freeski- & snowboardlandslaget och alla andra freeski- & snowboardentusiaster. Varmt välkomna till Kläppen Snowpark!

Fler uppdateringar kring höstöppningen kommer löpande på denna sida.

ÖPPETTIDER

Torsdag-söndag 10:00-16:00 mellan den 5 oktober till den 12 november 2023. 
Höstlovet vecka 44 måndag-söndag 10:00-16:00

PRISER

  Parkpass
1 dag 449 SEK
2 dagar 853 SEK
3 dagar 1 239 SEK
4 dagar 1 598 SEK
5 dagar 1 931 SEK
6-8 dagar 2 236 SEK

 

ERBJUDANDE
Boka Kläppen Arena och få 33% RABATT* på Parkpasset.
En unik möjlighet att kombinera din försäsongsträning i Kläppen Snowpark med en railpark på snö och samtidigt kunna träna trix i Kläppen ArenaLäs mer och boka Kläppen Arena här >>

Vid frågor Kontakta oss på mail aktivitet@klappen.se 

Läs mer här >>

Kläppen Arena

Åk skidor och snowboard i höst! Kläppen Arena är anpassad för såväl barnfamiljer, nybörjare och tävlingsåkare.
Läs mer och boka här >>

Lägenhetshotell Kurbits

Bo bekvämt i moderna lägenheter i fjällmiljö. Pris från 366 SEK/ per person/dygn. Linneset och avresestäd ingår i priset.
Se dagens lunch >>

Brasserie Karelius

Eleganta och mättande lunchrätter i en harmonisk atmosfär. Brasseriet lunchservering har öppet måndag-söndag.

Vi vill pusha parkutvecklingen i Sverige och norra Europa och ge svenska landslagen i Freeski & Snowboard de bästa förutsättningarna. Det gör vi genom att öppna Kläppen Snowpark så tidigt som möjligt långt innan vintern är igång. Måndag till onsdag är Kläppen Snowpark och Kläppen Arena abbonerad av landslagen. Torsdag till söndag är Kläppen Snowpark och Kläppen Arena öppet för allmänheten.