Hyr ut din stuga genom oss

Stugförmedling
På Kläppen Ski Resort finns idag cirka 800 lägenheter och stugor och efterfrågan på boende på anläggningen fortsätter att öka. För att erbjuda gästerna olika boendealternativ letar vi ständigt efter fler boenden att förmedla. Genom att förmedla ditt boende via oss har du god möjlighet till intäkter under de veckor du själv inte använder ditt boende.

Varför hyra ut?            
Det är enkelt och tryggt att hyra ut ditt boende via oss på Kläppen Ski Resort. Vi hanterar kontakten med hyresgästen, det praktiska kring uthyrningen, gästservice på plats samt avsyning (alt. avresestädning), där vi kontrollerar att boendet är i gott skick inför ankommande gäst.
Som stugägare följer du uthyrningen av ditt boende via en egen inloggning på klappen.se

Vi erbjuder rådgivning baserad på god marknadskännedom och vi strävar efter att säkerställa bästa uthyrning enligt gällande lagar, föreskrifter och etiska regler. Vårt mål är att du ska uppleva samarbetet med oss som tryggt och problemfritt.

Vilka typer av boenden förmedlar vi?
Vi förmedlar uthyrning av bostäder till fritidsändamål i anslutning till anläggningen. Boendets inredning och eventuella ytterliga fördelar ska därför passa fritidsresenärer. Efterfrågan är störst för boenden som ligger nära våra pister och anslutningsliftar samt är i nyrenoverat skick.

Inför uthyrningen
Kläppens Ägarservice kommer göra en besiktning av ditt boende inför förmedling. Därefter återkommer vi med besiktningsprotokoll samt ett förslag på pristyp av ditt boende.

Väletablerade försäljningskanaler ger goda intäkter
Genom att hyra ut via oss marknadsförs ditt boende i väl etablerade marknadsförings- och försäljningskanaler, vilket ger goda möjligheter till intäkter. Boendet presenteras i Kläppens onlinebokning och säljs via vår telefonförsäljning. Kläppen har de senaste säsongerna haft en beläggningsgrad på 90% för allt förmedlat boende v52-14, vilket bäddar för bra beläggning för ditt boende. För att se dina potentiella intäkter, kontakta agarservice@klappen.se 

Förmåner och rabatter
Kopplat till Uthyrningsavtalet finns ett VIP-kort, vilket berättigar till rabatter på Skipass, skidskola, butiker och skiduthyrning. Övriga rabatter och erbjudanden kan tillkomma.

Service på plats
Under gästens vistelse finns våra vaktmästare och städpersonal på plats för att hjälpa gästen om något händer i boendet. Genom Uthyrningskontraktet har du som stugägare fördelaktiga priser på både vaktmästeri- och städtjänster.
Din stuga/lägenhet är genom Uthyrningskontraktet skyddad mot exempelvis skadegörelse. Om en inventarie går sönder under vistelsen hanterar och ersätter vi detta. Fullständiga villkor finns i uthyrningskontraktet.

Uthyrningskontrakt
Ta del av våra Uthyrningskontrakt kontakta Kläppens Ägarservice på agarservice@klappen.se