Postgymnasial träningsverksamhet FIS-åkare

Nu är det dags att ansöka till vår postgymnasiala verksamhet. Vill du vara med i teamet som kombinerar sin sportliga satsning och träning tillsammans med deltidsarbete på Kläppen så är det dags att skicka in din ansökan.

Säsongens träningsplan håller på att läggas och under vintern, december-april, kommer grundupplägget att innehålla 100 träningspass, i snitt fem träningspass per vecka. Träningen kommer att förläggas både dagtid samt vissa kvällar, både för att skapa en god flexibilitet till jobb men också för att kunna nyttja berget och fler träningsbackar efter stängning.

För att du ska vara ordentligt på tå inför säsongen så kommer vi också att erbjuda försäsongsträning för dig. Önskar du mer träning kan du alltid lägga till fler träningspass via våra planerade öppna träningar.

Tillsammans med dig lägger vi upp en individuell tränings- och tävlingsplan där vi fokuserar på och att i lugn och ro hitta en utvecklingstrappa som passar dig. Viktiga ledord i vår plan är långsiktighet, trygghet och personligt.

Pris: 445 SEK / träningstillfälle

Deltidsjobb

Är du intresserad av deltidsjobb på Kläppen Ski Resort sker detta genom en vanlig rekryteringsprocess. Det arbete som man på ett bra sätt kan kombinera med sin tränings-och tävlingsplan är som Kläppenvärd.

Kan man delta i teamet utan att jobba på Kläppen?
- Ja, det är möjligt att bli antagen till teamet även om man inte jobbar på Kläppen.

Ansökan

Processen för antagning till träningsteamet och deltidsarbete sker parallellt. Söker du till träningsteamet skickar du in din ansökan med en beskrivning av din tävlingsplan och en kort profilbeskrivning som beskriver din bakgrund, ambition och fysprofil.

Söker du också deltidsarbete på Kläppen skickar du med ett personligt brev, CV och referenser. Skicka din ansökan till klappenraceacademy@klappen.se senast den 15: juli.

  • Vid frågor om deltidsarbete, Fredrik Stenmalm, tel. +46280-96 283.
  • Vid frågor om träningsverksamheten, Fredrik Karelius, träningsansvarig, tel. 073-644 66 03