Skotersafari

Det är en underbar känsla att köra på de slingriga skogslederna kring Kläppenberget. Vi garanterar att utflykten kommer bli ett minne för livet!

Under er vistelse hos oss har ni möjligheten att tar en tur på våra skoterleder. Boka en guidad snöskotertur och uppleva naturen från en snöskoter. 

Föranmälan skall ske per tel. +46(0)280-96200 alt. på plats i receptionen på Hotell Kurbits. 
Körkort är ett krav för varje chaufför (AM-kort är godkänt under en guidad tur). OBS: Du måste ha med dig ditt körkort under den guidade turen om du ska framföra en skoter.
Skoterhjälm finns att låna av guid. Barn under 7 år bör använda sina egna skidhjälmar.
Goggles ber vi dig ta med till skoterturen. Dina vanliga skidglasögon är kompatibla med skoterhjälmarna.
Kläder efter väder. Kanske känns det som en självklarhet, men vi vill återigen påminna om att temperaturen blir mer påtaglig i och med fartvinden. Vi rekommenderar flera lager, halskrage och tumvantar.

Skoterpulka finns att hyra för 250 SEK. Den bokas i samband med föranmälan. I skoterpulkan får 2 vuxna eller 3 barn plats. Ta med kläder efter väder och ordentliga vinterskor. 

Pris: 860 SEK/skoter. Max 2 personer/skoter Samlingsplats: Vallaboden på Tranantorget Ålder: Passar alla åldrar Ytterligare information: För att turen ska bli av måste minimum 2 skotrar vara bokade. I aktiviteten är det ca 60 minuter skoteråkning.