Kläppenpasset

Kläppenpasset ger er fri tillgång till mängder av roliga aktiviteter på Kläppen. Testa vår nya äventyrsgolfbana, utmana varandra i vår discgolfpark eller ta en lugn paddlingstur längs med Västerdalälven.

Kläppenpasset är det ultimata aktivitetspasset. Med det får du fri tillgång till mängder av roliga aktiviteter som garanterat kommer att berika din semester.  

Kläppenpasset inkluderar bland annat vår discgolfpark, den nya äventyrsgolfbanan, bollsporter samt en tur med kanot eller hyra av SUP-bräda. Sommarens stora äventyr hittar ni på Kläppen!

PRIS

695 SEK / tredagarspass
795 SEK / fyradagarspass

Discgolf, minigolf och äventyrsgolf, beachvolleyboll, boule samt en kanottur med transport (Transtrand-Kläppen) och ett hyrtillfälle av SUP (1,5-3h) ingår.

Våra aktiviteter är populära och för att säkra din plats rekommenderar vi dig att förboka kanottur samt SUP-paddling. Alla aktiviteter är i mån av plats. Kläppenpasset gäller per person och är personligt.


Cykel- och vandringsleder, motionsled, trailrun, vertical challenge samt hinderbanor, fotboll, tipspromenad, lekplatser och badplatsen med tillhörande hopptorn är kostnadsfria aktiviteter på Kläppen.