Certifierade instruktörer

Visste du att rolig skidåkning kan bli fantastisk? Investera en timme i skidskolan och med enkla knep och instruktioner kommer du att upptäcka nya sidor av skidåkningen. Alla har potential att utvecklas.

Kläppens skidlärare, en skara på cirka 40 personer i åldrarna 19–70 är alla utbildade i olika steg. Det betyder att du får en skidlärare som kan utveckla det du önskar. Att sätta barnen i skidskola är för de flesta en självklarhet, men varför bara vara nöjd med din egen skidförmåga. Låt skidåkningen utvecklas med hela familjen och ni kommer att ha ett gemensamt intresse för resten av livet. Ingen kommer att tröttna!

"Vi är måna om att kunna erbjuda dig som gäst den bästa vintersemestern. Vi vill dela med oss av vår glädje för skidåkning!" 

Vilka är våra instruktörer?

Alla våra skid- och snowboardlärare är certifierade och kvalitétssäkrade!
På Kläppen Ski Resort har vi varje säsong ca 40 verksamma skid- och snowboardlärare.
Vi är måna om att kunna erbjuda dig som gäst den bästa vintersemestern och ett led i detta är att du som bokar en lektion ska veta att du kan förvänta dig att få den bästa hjälpen. Därför har alla våra instruktörer genomgått minst två eller fler certifierade utbildningar via SLAO, Skidförbundet eller Friluftsfrämjandet. 
Hoppas vi får möjlighet att åka tillsammans med dig och dela med oss av vår glädje för skidåkning.
Vi vet att våra instruktörer kommer hjälpa dig att ta stora steg framåt. Men kanske är det glädjen och upplevelsen på snö som utvecklar mest.

Fredrik Stenmalm
Sportchef
Kläppen Ski Resort


 

Avbokningsregler

Du kan alltid avboka en lärarledd lektion. För att få hela beloppet återbetalt måste avbokning ske senast dagen innan din lektion börjar.