Inför resan

Att tänka på innan din avresa till Kläppen.
Kolla bekräftelsen en extra gång, så att du bokat rätt datum och rätt period.
Har du inte förbokat liftkorten innan din resa, så kan det vara bra att göra det. Du får då ett bättre pris (via onlinebokningen), samt slipper stå i kö vid ankomst. Här på Kläppen har vi skipass som heter Keycard. Om du har sådana kort sen förut, så kan du ladda dom enkelt via Kläppensonlinebokning. Siffrorna som står på baksidan i de vita fältet, är de nummer du ska skriva in. Laddar du dessa senast 2 dagar innan ankomst så får du en onlinerabatt. Denna rabatt får du även om du köper dina skipass online och inte har Keycard sen innan. Du får rabatten, men får köpa Keycarden. Pris 65:-/st.
Dessa kan du spara till ett senare tillfälle och ladda på när du behöver nästa gång.

Vissa saker får man själv ha med sig till sitt boende. T ex toa- och hushållspapper, diskmedelstablett om din stuga har diskmaskin, eller diskmedel. En ny disktrasa, en ny diskborste samt en starttablett till diskmaskinen, kommer att finnas i stugan vid ankomst. Städmatriel finns också i alla stugor.
Täcke och kudde finns i huset, men man måste ta med egna sängkläder, samt badlakan och handdukar själv.

Om man tycker att det tar för stor plats, så kan man hyra detta. 195:-/set kostar det och det går bra att förboka. Har du förbokat detta så ligger det klart i din stuga då du kommer.

Några andra saker som kan vara bra att ta med är värmeljus, tändstickor, salt & peppar, filter till kaffebryggaren, plastpåsar och påsklämmor etc. Schampo mm brukar man komma ihåg men en vanlig tvål är lätt att glömma.

I många av stugorna finns det öppen spis eller braskamin. Till dessa kan man köpa ved i livsmedels-butiken på Kläppens camping.

I en del stugor ingår avresestäd i priset. Om du inte har ett boende med inkluderat städ så kan du köpa en avresestäd. Ring gärna oss så hjälper vi dig att boka på detta. Är du skriven i Sverige så kan du använda dig av RUT avdraget då du bokar en städning.

På din objektsbeskrivning står det vilken incheckningstid du har. Denna är olika beroende på vilket boende du har bokat.

Om ditt boende är klart före utsatt tid, kommer du att få en tidigare incheckningstid via sms.
Dubbelkolla därför så att ditt mobilnummer stämmer. Detta kan du lätt se om du loggar in på Min sida och Mina uppgifter på onlinebokningen.

Vi har öppet i receptionen till kl. 18.00 varje dag. Om du tänkte komma efter kl.18.00, så kommer vi att lägga ut dina nycklar med beskrivning till stugan, i ett kuvert med ditt namn på. Detta finns i den vita lådan utanför receptionen på Välkomstcentret.