Användarvillkor personuppgifter

Information till dig om vad vi gör med dina personuppgifter.

Kläppen Ski Resort avser att ge dig så mycket kontroll som möjligt över den privata information som du har givit oss. Det är viktigt för oss att du känner dig säker. Därför kan du som kund i vår onlinebokning själv gå in och ändra dina uppgifter vid behov.

Kläppen Ski Resort är ansvariga för de uppgifter du lämnar till oss, t.ex. när du bokar boende eller aktiviteter. Vi använder dina uppgifter på följande sätt: Vi skickar ut mailbekräftelser när du gjort en bokning, mailar välkomstmail till dig ett par veckor innan ankomst samt ett uppföljningsmail efter hemkomst. Inför din ankomst skickar vi ankomstinformation via sms.

Dina uppgifter sparas och används för att vi ska kunna ge dig den service du förväntar dig.

Flyttar du eller byter mailadress, telefonnummer o.s.v. är det viktigt att du själv går in och ändrar detta under Min sida. Detta för att vi ska kunna upprätthålla en god kund- och registervård. Om du inte vill lagra dina uppgifter så justerar du detta i Min sida. Kläppen Ski Resort säljer ej eller lämnar ut era uppgifter till andra företag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på mailadress info@klappen.se

Personuppgiftsbiträdesavtal Kläppen

Information om Kläppen Ski Resort ABs behandling av personuppgifter i egenskap av personuppgiftsansvarig I anslutning till uppdraget kommer Kläppen Ski Resor...