Junior Days

Gratis skidskola, gratis hyrutrustning och gratis skipass för barn upp till och med 7 år. Erbjudandet är begränsat - så boka innan det tar slut!

 

Barnens bästa veckor

Junior Days är den perfekta veckan för dig med barn. Vecka 3 bjuder vi alla minstingar upp till och med 7 år på gratis skidskola, hyrutrustning och skipass*. Dessutom kommer Trolla och Trolla vara på plats för att förgylla barnens vistelse.

Lär känna Trolle & Trolla

Alla barn älskar syskonparet Trolle och Trolla. Träffa och lär känna dem när de utforskar barnområdet, åker lift och skidar ner för barnbackarna samt intar utomhusscenerna.

Billigt boende

Den här veckan har vi extra förmånliga priser på allt vårt boende. Välj mellan  bekväma lägenheter på Hotell Kurbits som paketeras med en lyxig frukostbuffé, moderna lägenheter med ski in- & out-läge eller mysiga timmerstugor i närheten av de populära barnområdet. 

Bokningsvillkor:

För att ta del av Junior Days-kampanjen krävs en boendebokning under perioden lördag till lördag den 13-20 alt. söndag till söndag den 14-21  januari 2024 via Kläppen Ski Resort. För varje barn som ska ta del av kampanjen så behöver en vuxen köpa ett vistelselångt skipass (veckoskipass 6-8 dagar).

Hela bokningen (boende, skipass, gruppskidskola och hyrutrustning) ska förbokas på samma bokningsnummer. Boende och skipass kan bokas via Kläppens onlinebokning, resterande delar bokas via Kläppens telefonbokning +46280-96200 vid ett och samma tillfälle. Uppge ditt bokningsnummer vid komplettering av bokningen. Junior Days är bokningsbart fram till den 9 november 2023, med reservation för slutförsäljning. Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabatter eller bokningsperioder.