Junior Days

Gratis skidskola, skidhyra och Skipass för barn upp till och med 7 år. Missa inte chansen att ta del av detta fantastiska erbjudande. Det finns ett begränsat antal - säkra din plats och boka idag!

 

Barnens bästa veckor

Vecka 3, 13, 14 och 15 bjuder vi alla barn upp till och med 7 år på gratis gruppskidskola, hyra av utrustning och Skipass*. Ta med familjen och upplev en oförglömlig tid tillsammans på Kläppenberget.

För att ta del av erbjudandet*:

  • Boka Skipass och boende online på samma bokningsnummer
  • Kontakta bokningen för att boka barnens gruppskidskola och skidhyra.
    Telefon +46(0)280-962 00 E-post: bokning@klappen.se

Trolle & Trolla

Under besöket på Kläppen kommer barnen garanterat bekanta sig med syskonen Trolle & Trolla som bjuder in till färgsprakande och lärorika föreställningar där barnen får sjunga och dansa med trollen.

Villkor: För att ta del av erbjudandet behöver du boka en sju dyngs lång boendevistelse (lördag-lördag, söndag-söndag) under någon av perioderna 11-19 januari 2025 eller 22 mars-13 april 2025. Du måste också boka ett 6-8 dagars vuxenskipass för varje barn som ska ta del av kampanjen. Endast en gruppskidskole- och/eller skidhyrabokning per barn, allt ska bokas på samma bokningsnummer.


Erbjudandet gäller
fram till den 10 november 2024, med reservation för slutförsäljning. Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabatter eller bokningsperioder.