Påsklov i fjällen

När du firar påsklov i fjällen är dagarna långa, ljusa och solen värmer gott när du åker skidor eller sitter och njuter på någon av våra restauranger. Dagarna är också fullmatade med massor av aktiviteter för hela familjen.

Boende under påsklovet

Vi har ett brett utbud av boende under påsklovet. Välj det boende som passar er bäst - hotell, lägenhet eller stuga. Allt boende på Kläppen har sin egen charm och oavsett hur ni väljer att bo har ni alltid nära till pist eller skidväg! 

Vecka 14 
Tors-sön, fr. 730 SEK/per pers. Boka här >>

Vecka 15
Tors-sön, fr. 615 SEK/per pers. Boka här >>

Nu kan du boka påsken till rabatterat pris! Fyll i kampanjkoden SISTAMINUTEN för att få upp till 20% rabatt under påsklovsveckorna 14 och 15. Kampanjkoden gäller både veckovistelse och weekend. Erbjudandet gäller enbart nya bokningar som bokas via Kläppens onlinebokning. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

 

 

Aktiviteter på påsklovet 

Chinese downhill >>

Chinese easter downhill

Var med och tävla i vår populära familjepåsktävling, Chinese Easter Downhill. Först ner till målet vinner! Datum: 7 april
Familjemångkamp >>

Familjemångkamp på påsklovet

Mångkamp för hela familjen! Många roliga grenar, såsom storslalom, sakletning, säckhoppning och kluriga frågor. Datum: 8 april.

AfterSki

Påsklovet med Utomhus eller inomhus AfterSki. fullt med folk och medryckande musik där vi kan skaka loss till klassiker eller sjunga med i våra favoriter. Läs mer här >>

Morgonskidåkning >>

Morgonskidåkning

Börja dagen med härlig skid-/ snowboardåkning på nypistad manchester eller i härlig nysnö en stund innan alla andra vaknar.
Pulkakväll >>

Pulkakväll

En rolig gratisaktivitet för hela familjen! Efter att barnområdet har stängt kan ni tillsammans åka på snowracer och pulka ner för backen.
Trollecupen >>

Trollcupen

En fartfylld skidtävling för alla barn. I Trollcupen är alla vinnare och får en fin medalj.
Veckoprogram >>

Veckoprogram

Här listar vi hela vintersäsongens veckoprogram. Missa ingenting under din vistelse på Kläppen Ski Resort!