Jul på Kläppen i Sälenfjällen

Drömmer du om en jul likt förr i tiden då tomten pulsade fram genom ett tjockt snötäcke? Den drömmen kan bli sann. Här på Kläppen kan du och familjen koppla av i en idyllisk fjällstuga med ski in & outläge. Omfamnas av värmen från en sprakande brasa, avnjut nygräddade lussebullar och seg kola från vårt omtalade bageri till Peter Jöbacks vackra stämma. Låt det bli en tradition, lika naturlig som Kalle Anka och Karl-Bertil Jonsson på julaftonskvällen.

Börja julaftonsmorgon med ett par åk i backen, ta en värmande kopp glögg och låt barnen berätta sin önskelista för tomten. Ta tillfället i akt och fira julen tillsammans med släkt och vänner på Kläppen Ski Resort.

 

Julafton på Kläppen
10.00-12.00 Kläppen serverar glögg, saft och pepparkakor. 
11.00-11.15 Dans runt granen tillsammans med Tomten, Trolle & Trolla. 
11.15-12.00 Tomten tar emot önskelistor från barnen på Trolle & Trollas scen.
Plats: Barnområdet

Psst! För er som behöver hjälp med att köpa tidningen på julafton.. vi hjälper er gärna med den tjänsten. Ring +46(0)280-96200 eller aktivitet@klappen.se och boka redan i dag, innan alla våra våra tidningsköpare är fullbokade.

Fira jul i Kläppen

Som gäst på lägenhetshotell Kurbits har du Kläppens bästa ski in & ski outläge! Under vistelsen ingår en energigivande frukostbuffé på Restaurang Halster samt linne och avresestäd. Boka här>> 

Julbord på Halster Bar & Bistro

Klassiskt julbord på Restaurang Halster. Välj och vraka mellan ett åttiotal olika delikatesser från bland annat det lokala charkuteriet i Lima, vår inlagda sill och desserter som bakats på vårt omtyckta bageri. Läs mer >>