2020

  • Lunchmeny vecka 49.

    Brasserie Karelius Lunchmeny vecka 49. Öppettider måndag-fredag 11:30-14:00  Måndag 30/11 Het kycklinggryta med chorizo och rostad potatis Stekt sej med stuvad spenat och koktpotatis Veckans Vego: Veg lasagne med sojafärs och bönor Tisdag 1/12 Pannbiff med stekt lök och rödvinssky och stekt potatis Kokt torsk med hummersås och kokt potatis Veckans Vego: Veg lasagne med sojafärs och bönor Onsdag 2/12 Oxbringa med pepparrotsås och rotmos Stekt strömming med potatismos Veckans Vego: Veg lasagne med sojafärs och bönor Torsdag 3/12 Stekt fläsk med löksås och kokt potatis Fiskgratäng med räkor och dill Fredag 4/12 Fläskfilé med bearnaisesås och potatisgratäng Krämig fiskgryta med saffran och örtaioli Fredagens flatbread:  Lufttorkad skinka, cocktailtomat, mozzarella och basilikaVeckans Vego: Veg lasagne med sojafärs och bönor

  • Lunchmeny v. 48 Brasserie Karelius

    Brasserie Karelius Lunchmeny vecka 48. Öppettider måndag-fredag 11:30-14:00 Måndag 23/11 Wallenbergare med ärtor, lingon...

  • Kläppen idag 19 november

    Hej alla Kläppenvänner. I natt vände vindarna och det drog in en härlig snöstorm över Kläppen. Termometern visar - 4 grader och snökanonerna går för fullt. /nOppa 📷: @GoPro #Kläppen #GoPro

  • Vecka 47

    Dagens lunch serverat på Brasserie Karelius måndag-fredag 11:30-14:00. Ni hittar oss i Välkomstcentret.

  • Kläppen i 360 grader

    En solig dag i mars åkte jag och Pontus ut på berget för att med drönaren fotografera den nya 360 kartan.

  • Vecka 46

    Dagens lunch serverat på Brasserie Karelius måndag-fredag 11:30-14:00. Ni hittar oss i Välkomstcentret.

  • Meny 45

    Dagens lunch serverat på Brasserie Karelius måndag-fredag 11:30-14:00. Ni hittar oss i Välkomstcentret.

  • Lunchmeny 44

    Dagens lunch serverat på Brasserie Karelius måndag-fredag 11:30-14:00. Ni hittar oss i Välkomstcentret.

  • Lunchmeny v.43

    Öppet måndag-fredag 11:30-14:00  Måndag 19/10 Entrecôte med pepparsås och rostad potatis. Stekt lax med hollandaisesås och kokt potatis. Tisdag 20/10 Chorizo från Karelius med het salsa och stekt potatis. Kokt torsk med ägg & persiljesås och kokt potatis. Onsdag 21/10 Älgfärsbiffar med stekta äpplen, gelé, gräddsås och potatismos. Stekt kummel med pepparrotscremé och kokt potatis. Torsdag 22/10 Stekt fläsk med löksås och kokt potatis. Fiskgratäng med svamp och paprika. Fredag 23/10 Helstekt fläskfilé med bearnaisesås och potatisgratäng. Stekt panerad sej med remouladsås och kokt potatis Veckans Vego Vegobullar med äppelgräddsås och kokt potatis

  • Kläppenliv Mikaela Jonsson

    I senaste Kläppenliv får du träffa Mikaela Jonsson som är bagare på Kläppen Ski Resort. Vi får även en inblick i Bageriet som...