Spela golf i Sälen

Om du befinner dig i Sälen och har det minsta intresse av golf så får du inte missa Sälenfjällens Golfklubb. Här har ni chansen att gå en riktigt rolig runda på en golfbana som ligger på 500 höjdmeter.

Golf i Sälenfjällens 18-hålsnbana i en unik fjällmiljö
Sälenfjällens 18-håls golfbana med fina vyer

Klubbens utmanande bana ligger en liten bit ovanför Sälens centrum. Om ni inte vill gå en hel runda kan ni alltid träna swingen på deras driving range, eller nöta puttar på putting rangen.

Sälenfjällens Golfklubb har funnits sedan 1978 och har ända sedan dess varit ett uppskattat resmål, trots hård konkurrens i norra Europas största turistområde. Eftersom banan är förlagd på 500 meters höjd så är vyerna stundtals lika spännande som själva rundorna.

Golfbanan –18 hål i en helt unik miljö

Alla 18 hål präglas av sin harmoniska fjällnatur. Banan är både utmanande och underhållande med sitt kuperade landskap. Eftersom den ligger i den miljö den gör så resulterar ibland rundan i trevlig närkontakt med älgar och andra djur.

Greenfee eller Pay & Play

Om ni är intresserade av att spela i Sälen kan ni endera lösa en greenfee eller besöka Sälens Golfklubb på en tisdag. För att fler ska upptäcka både klubben och sportent, bjuder Sälenfjällens Golfklubb in alla som vill spela. Även de som inte är medlemmar i en klubb. Här kan ni läsa mer >>