Kläppen Shop

Av erfarenhet vet vi att fel utrustning kan förstöra den bästa skiddagen. Med hjälp av vår kunniga personal får du hjälp att välja den utrustning som passar din kropp och dina åkkunskaper. Välj från antingen hyr- eller säljsortimentet. Vi kan även formgjuta sulor och lästa ut pjäxor. Förutom det alpina sortimentet erbjuder vi ett brett utbud av snowboards och boots, samt utrustning för längdåkning.

Vinterns sortiment: Var en av de första i vinter att införskaffa vinterns nyheter inom alpin- och snowboardutrustning, samt fynda Kläppens testsortiment av skidor och snowboards med upp till 40% rabatt. 

Sommarens sortiment: Under sommarsäsongen (den 20 juni till den 21 augusti) finner du all den utrustning som krävs för en aktiv dag i Kläppen Arena. Läs mer om Kläppen Arena här >>

Fjällvärldens största snowboardvägg!

Fjällvärldens största snowboardvägg finner du hos oss! Vi har brädor från flertalet leverantörer: Burton, Salomon, Nitro, Thirtytwo, Gnu, Lib tech, Bent Metal samt Bataleon. Dessutom har vi ett brett utbud av bindningar och boots från flertalet leverantörer samt tillbehör såsom halkskydd, fångrem och glidvalla. Läs artikeln om "Sälens största snowboardutbud" här>>

Uthyrningen >>

Kläppens skiduthyrning

Ta hjälp av vår kunniga hyrpersonal att hitta den perfekta utrustningen för dig och din familj. Här hämtar du även ut förbokad utrustning.
Läs mer om verkstadsutbudet >>

Kläppens skidverkstad

I samma lokal som Kläppens skidhyra finner du vår skidverkstad. Låt våra verkstadsexperter ge din utrustning lite omvårdnad och kärlek.

Kontakt:
+46(0)280-96200