Kläppens camping

Belägen vid Västerdalälven ligger Kläppens omtyckta vinter- och sommarcamping. Här kan du koppla av, andas frisk fjälluft och njuta av det fridfulla lugnet. Om du önskar höja pulsen finns det en uppsjö av vinter- och sommaraktiviteter för både små som stora - vilket gör Kläppens camping till det ultimata semesterparadiset för hela familjen!

Vintercamping >>

Vintercamping

Med gångavstånd till både alpinbacke och längdspår är Kläppens camping en populär plats att vistas på. Boka din drop in-plats redan i dag.
Sommarcamping >>

Sommarcamping

Njut av det stilla lugnet vid Västerdalälven i Sälenfjällen. Hos oss kan du boka både säsongs- och drop in-plats till sommaren.

Servicehus på Kläppens camping 
Centralt på campingen finner du Kläppens servicehus. Utöver köksavdelning, matrum och matsal finns flera trevliga gemensamma utrymmen såsom tv- och pingisrum. I mittendelen av servicehuset finner ni den gemensamma bastun med separat dusch för dam och herr. 
Samtliga på campingen har tillgång till torkrum och kostnadsfri tvättmaskin och torktumlare. På den norra delen av campingen finns även ett mindre servicehus med toalett och dusch. 

In- och utcheckning 
Incheckning kl 12:00 
Utcheckning kl 11:00 
Vid bokning av campingstuga kommer ett inchecknings-sms att skickas när stugan är redo för incheck, senast klockan 16:00.
Utcheckningstiden för stugorna är kl 11:00. Vid bokning av avresestäd skall utcheckning ske senast kl 10:00. 

För att få en bättre överblick över Kläppens camping, ladda ner vår campingkarta >> 

Kläppens camping

Kontakt
Bokningen: +46 280-96 200
Epost: bokning@klappen.se
Postadress: Kläppens Camping, 780 67 Sälen

GPS koordinater
N 61° 04" E 013° 20"