Kläppens Camping

Är den perfekta destinationen för en oförglömlig fjällupplevelse. Beläget intill Västerdalälven, erbjuder vår camping en idyllisk plats för avkoppling eller äventyr för hela familjen. Kläppens Camping är ett paradis för naturälskare oavsett om du vill vandra, cykla, fiska, paddla kanot eller bara slappa och njuta av det vackra vyerna. Kom och upptäck den perfekta balansen mellan komfort och naturupplevelser här har vi något för alla.

Mer om glamping >>

Glampingtält

Kom närmare naturen utan att tumma på komforten. Bekväm tältvistelse med högt i tak, bekväma sängar och vy över Västerdalälven.

Campingkarta

Lokalisera dig innan du kommer på plats. Med hjälp av vår karta får du en enkel överblick.

Sommarkarta >>

Vinterkarta >>

Mer om sommarensaktiviteter >>

Sommarens aktiviteter

Här hittar du sommarens breda utbud av fartfyllda och rogivande aktiviteter för hela familjen eller kompisgängen.

Servicehus på Kläppens camping 
Centralt på campingen finner du Kläppens servicehus. Utöver köksavdelning, matrum och matsal finns flera trevliga gemensamma utrymmen såsom tv- och pingisrum. I mittendelen av servicehuset finner ni den gemensamma bastun med separat dusch för dam och herr. 
Samtliga på campingen har tillgång till torkrum och kostnadsfri tvättmaskin och torktumlare. Latrin- och gråvattentömning finner ni i nära anslutning till servicehuset. På den norra delen av campingen finns även ett mindre servicehus med toalett och dusch. 

Avstånd till livsmedelsbutik: 400 meter
ICA Kläppen >>

In- och utcheckning 
Incheckning camping kl 12.00
Utcheckning camping kl 11:00 

Incheckning glamping kl 13.00  
Utcheckning glamping kl 10.00 

Vintercamping >>

Vintercamping

Med gångavstånd till både alpinbacke och längdspår är Kläppens camping en populär plats att vistas på. Boka din drop in-plats redan i dag.